C cybertron_askeri Centipat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #1 Merhaba bu sezon Galatasaray forması alacağım ama çok pahalı geldi ve Instagram'da forma_butigim diye bir sayfa buldum ve oradan almayı düşünüyorum oradan alışveriş yapan var mı? Varsa güvenilir mi değil mi söyleyebilir mi?
Merhaba bu sezon Galatasaray forması alacağım ama çok pahalı geldi ve Instagram'da forma_butigim diye bir sayfa buldum ve oradan almayı düşünüyorum oradan alışveriş yapan var mı? Varsa güvenilir mi değil mi söyleyebilir mi?
BlueScreenSlayer Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 516 Çözümler 3 8 Ağustos 2021 #2 İnstagram'dan hiçbir şey almayın hocam kuzenim ayakkabı sipariş etti terlik geldi.
doloreshaze Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 463 Çözümler 4 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi 8 Ağustos 2021 #3 Böyle sayfalar genelde güvenilir oluyor ama ürünleri çakma. Ben almıştım Tottenham formasını güzeldi ama GS forması nasıl olur bilemem.
Böyle sayfalar genelde güvenilir oluyor ama ürünleri çakma. Ben almıştım Tottenham formasını güzeldi ama GS forması nasıl olur bilemem.
ArdaSarı Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 157 Çözümler 1 Yer Güney Kutbu Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #4 Hocam tavsiye etmem, güvenilir olsa bile kalitesiz oluyor.
C cybertron_askeri Centipat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #5 doloreshaze dedi: Böyle sayfalar genelde güvenilir oluyor ama ürünleri çakma. Ben almıştım Tottenham formasını güzeldi ama GS forması nasıl olur bilemem. Genişletmek için tıkla... Zaten orijinal olmadığını biliyorum
doloreshaze dedi: Böyle sayfalar genelde güvenilir oluyor ama ürünleri çakma. Ben almıştım Tottenham formasını güzeldi ama GS forması nasıl olur bilemem. Genişletmek için tıkla... Zaten orijinal olmadığını biliyorum