Tiyon Decapat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2021 #1 1 hafta önce Instagram'da hikaye attıktan sonra ihlal yedim. Bundan sonra attığım her gönderi ve hikaye topluluk kurallarına aykırı olmasa bile ihlal aldı ve atamadan kalkmaya başladı. Ne yapabilirim?
1 hafta önce Instagram'da hikaye attıktan sonra ihlal yedim. Bundan sonra attığım her gönderi ve hikaye topluluk kurallarına aykırı olmasa bile ihlal aldı ve atamadan kalkmaya başladı. Ne yapabilirim?
i5 1.nesil Picopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 125 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2021 #2 1-attığınız hikaye küfür, şiddet, saygısızlık vb içerikler içeriyor mu? 2-Instagram ile iletişime geçin. Artı 0 Eksi
1-attığınız hikaye küfür, şiddet, saygısızlık vb içerikler içeriyor mu? 2-Instagram ile iletişime geçin.
system32exec Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 3.239 Çözümler 14 7 Aralık 2021 #3 Geçmiş olsun bende hesap açamıyorum 3 aydır. Facebook, Instagram tam bir diktatör oldu katı kurallar getirdi. Artı 0 Eksi
Geçmiş olsun bende hesap açamıyorum 3 aydır. Facebook, Instagram tam bir diktatör oldu katı kurallar getirdi.