Instagram'da hem şifremi hem de e-postamı unuttum

seriouspotato

Centipat
Katılım
5 Eylül 2019
Mesajlar
378
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet böyle saçma bir sorumsuzluk yaptım fakat daha önce hiç kişiselim olmamıştı açmak istemiştim. E-postamı kendi e-postama çok yakın bir şey yapmıştım ama farklı yapmıştım bağlantılı olmasın diye. Şifresini de nasıl olsa değiştiririm diye her zamankinden farklı bir şey yapmıştım ne akılsızlık ve dalgınlıksa. Telefonumu bir şekilde sıfırlamam icap etti ve sıfırladım. Sürekli ertelediğim değiştirme işlemleri başıma iş açtı. Çok önemli değil zaten çok arkadaşım sevenim yok 5 takipçisi vardı ama profilimdeki fotoğrafım bana kötü bir şeyi hatırlatıyor o şekilde kalmasını istemiyorum. Ne yapabilirim bu konuda istemediğim halde kendi hesabımın sistemde olması gibi bir durum olabilir mi sorumsuzluğmun karşılığında?
 
1600451492815.png

Desteğe yazmayı deneyin. Soğuk bir suda içebilirsiniz.
 
Geçmiş olsun. Kullanıcı adı ile hesabınızı bulduğunuz zaman e-posta gönder kısmın da e-postanızın bir kısmını göstermektedir. Oradan tahmin yürüterek e-postanızı hatırlayabilirsiniz bari.
Yani normalde E-postam k******4.gmail.com. Ben çok zeki olduğum için 4'den önceki 1 rakamının oralara birkaç tane daha rastgele rakam yazmakta herhangi bir sorun görmemişim. Bu sebepten hatırlamam da imkansız.
Eki Görüntüle 672748
Desteğe yazmayı deneyin. Soğuk bir suda içebilirsiniz.
Taklit hesap diyerekten kimliğimle çekildiğim bir fotoğrafı destek ekibine yollayacağım. Belki olur he?

"My friend told me that I have an account on Instagram but I don't have any personal Instagram account. I was shocked when I saw this. It uses my photo on account's profile. It uses my name on the nickname. Maybe it is sending anyone DMs with my name and photo! Please help me I really don't know who is doing that." diye tamamen kolpa ve Lozan içeren bir açıklama ile birlikte Insragrama çekildiğim kimlikle bir bilet atıyorum. Sizce işe yarar mı?
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı