Instagram'da hiçbir şey görünmüyor

RaYmN

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Merhaba. Sabahtan beridir Instagram'da hiçbir şey göremiyorum, yapamıyorum. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tarayıcıdan girmeyi dene hesabın uyarı almış olabilir. Bende öyle olunca bu şekilde halletmiştim.

Bilgisayardan Instagram'a giris yapip oradan deneyin. Daha sonra telefondan da girebilirsiniz. Yaptigin bir yorum vs. silindi ve uyari aldin buyuk ihtimal.

Ayıptır söylemesi en son bir tane ırzı kırığa küfür etmiştim o yüzden uyarı yemişim

Cihazın tarih ve saatine bakın

Düzeltme: Son fotoğrafı görmedim baştan indirmeyi deneyebilirsiniz.

Bilgisayardan Instagram'a giris yapip oradan deneyin. Daha sonra telefondan da girebilirsiniz. Yaptigin bir yorum vs. silindi ve uyari aldin buyuk ihtimal.

Yaptım hiçbir şekilde olmuyor ne yapmalıyım?

Ne kadar sürdü acaba bu durum? Benim de sabahtan bu yana düzelmedi.

Ne kadar sürdü acaba bu durum? Benim de sabahtan bu yana düzelmedi.
Büyük ihtimal hesabınızla kuralları ihlal ettiniz ya da sistem sizi fake zannettiği için böyle oluyor. Bilgisayardan girip hesabı doğrulamanız gerek. Telefon numarası girmediyseniz o hesabı unutun açılmıyor.

Hesabım profesyonel hesap çift faktörlü korumalı telefon, mail hepsi kayıtlı. Neden oldu anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…