RashYper Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:34 #1 Mesaja ulaşılamıyor hatasının bir çözümü var mı? Silip yükledim düzelmedi.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.893 Çözümler 56 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:40 #2 RashYper dedi: Mesaja ulaşılamıyor hatasının bir çözümü var mı? Silip yükledim düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Karşıda ki kullanıcı hesabını kapatmış olabilir mi?
RashYper dedi: Mesaja ulaşılamıyor hatasının bir çözümü var mı? Silip yükledim düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Karşıda ki kullanıcı hesabını kapatmış olabilir mi?
cartell Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:43 #3 Attığınız video ise videonun sahibi kaldırılmış olabilir. Eğer attığınız şey bir kullanıcının hesabıysa ya hesap kapanmıştır ya da sizi engellemiştir.
Attığınız video ise videonun sahibi kaldırılmış olabilir. Eğer attığınız şey bir kullanıcının hesabıysa ya hesap kapanmıştır ya da sizi engellemiştir.