Instagram'da "seni markalı içeriğe eklemek için onay istedi" mesajı nedir?

Hocam aynısı az önce benim de başıma geldi anlamadım nedir bu ya ben silmeye çalıştım isteği silinmedi direk engelledim bir şey gelmez değil mi başıma ya?

Ben de engelledim hocam başınıza bir şey gelmez sizin bir suçunuz yok sonuç olarak 😃

Teşekkürler bende öyle sildim fakat ben engellemiştim şimdi engeli kaldırınca onayla veya çarpı gibi seçenekler çıkmadı direkt sağa kaydırıp sildim sonra da engelledim.

Aynısı dün ve bugün benim de başıma geldi yani toplam iki kere geldi ben ikisini de engelledim. Öyle sizin dediğiniz gibi kaydırma maydırma benim telefonda olmadı, çarpıya bastım ama silmedi. Bunların geliş amacı nedir ve bunların gelmesi nasıl engellenir bilen var mı acaba?

Aynısı dün ve bugün benim de başıma geldi yani toplam iki kere geldi ben ikisini de engelledim. Öyle sizin dediğiniz gibi kaydırma maydırma benim telefonda olmadı, çarpıya bastım ama silmedi. Bunların geliş amacı nedir ve bunların gelmesi nasıl engellenir bilen var mı acaba?
Valla bana da 1 tane daha geldi ben engelledim gene aynı şekilde anlamadım neden geldiğini herkese gidiyormuş öyle duydum maalesef cok saçma bir durum :(

Vallahi bana da 1 tane daha geldi ben engelledim gene aynı şekilde anlamadım neden geldiğini herkese gidiyormuş öyle duydum maalesef cok saçma bir durum :(

Evet bana da son 1 haftadır neredeyse her gün 2 kere geliyor bazı arkadaşlarımda bu durumdan şikayetçi onlara da geliyor şu an yapabileceğimiz tek çözüm yolu engellemek Belki bilmediğimiz bir çözüm vardır yoksa da ileriki günlerde güncellemelerle vs çözülür diye düşünüyorum.

Evet bana da son 1 haftadır neredeyse her gün 2 kere geliyor bazı arkadaşlarımda bu durumdan şikayetçi onlara da geliyor şu an yapabileceğimiz tek çözüm yolu engellemek elbet ki bir çözümü vardır ileriki günlerde çözülür diye düşünüyorum.
Evet hocam elbet bir çözümü gelecek bence bunların hepsi bot herkese rastgele sallıyorlar artık kime denk gelirse…

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı