Zaten normal değil mi?paylaştıktan sonra Story'de alttan şarkı çalıyor anlamadığım bir şekilde
Şarkının söz kısmını mı atıyorsunuz? Veya direkt şarkıyı mı paylaşıyorsunuz resim ve isim olacak şekilde?Bugün Instagram Story'de Spotify'dan bir şarkı paylaşmak istedim lakin paylaştıktan sonra Story'de alttan şarkı çalıyor anlamadığım bir şekilde. Bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı?
sözlü de olsa normal de olsa alttan müzik çalıyor nedense.Şarkının söz kısmını mı atıyorsunuz? Veya direkt şarkıyı mı paylaşıyorsunuz resim ve isim olacak şekilde?
O zaman müzik ekleme kısmını açıp oradan müziği kaldırmayı deneyin olmaz mı?sözlü de olsa normal de olsa alttan müzik çalıyor nedense.
Zaten normal değil mi?
Yani bende de öyle, o yüzden normal demiştim.Instagram'da "müzik ekle" diye koyarsam normal:^)
Benim bahsettiğim şu: Spotify üzerinden hikayemde şarkı paylaşmak istiyorum normal bir biçimde lakin paylaştığım an hikaye de çalıyor.
Hayır, bende öyle değil hocam, paylaş deyince müzik gelmiyor. Telefon markalarıyla mı alakalı ki?Yani bende de öyle, o yüzden normal demiştim.
Samsung kullanıyorum, yani bende hep böyleydi bu.Hayır, bende öyle değil hocam, paylaş deyince müzik gelmiyor. Telefon markalarıyla mı alakalı ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.