Bu özelliği kapatabilir miyim peki? (Hikayenin kalitesini düşürüyor ve Canvas haliyle paylaşınca 144p şeklinde oluyorYani bende de öyle, o yüzden normal demiştim.
Düzenlemede bende de çalmıyor lakin paylaşınca alttan veriyor müziği..@Neddt bir saniye bende halen böyle mi kontrol edeyim.
Hocam bende halen şarkı çalmıyor ama hikayeyi paylaşmıyorum, düzenleme ekranındayken çalmıyor.
Olabilir, ben samsung kullanıyorum olmuyordu ama güncellendi mi anlamadım bu oluştu. Annemin telefonundan denedim (Huawei) onda bu sorun oluşmadı.Hayır, bende öyle değil hocam, paylaş deyince müzik gelmiyor. Telefon markalarıyla mı alakalı ki?
Belki güncelleme telefon markalarına göre yavaş yavaş yayılıyordu, güncellemeyle alakalı gibi.Olabilir, ben samsung kullanıyorum olmuyordu ama güncellendi mi anlamadım bu oluştu. Annemin telefonundan denedim (Huawei) onda bu sorun oluşmadı.
Galiba öyle duruyor, teşekkür ederim.Belki güncelleme telefon markalarına göre yavaş yavaş yayılıyordu, güncellemeyle alakalı gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.