Instagram'da takip edilen kişinin bütün takipçilerini görülemiyor

AxelSeh

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar karşılıklı takipleştiğim bir kişi var, diyelim 200 takip ettiği var; sadece 70 tanesini görebiliyorum saçma bir şekilde. Sebebi nedir? Haberi olur mu böyle bir olaydan?

Çok sık bakıyordum takip ettiklerine, bundan dolayı olabilir mi? Diğer hesaplarda da aynısı oldu ve onların da her takip ettiğini göremiyorum.

Arkadaşlar karşılıklı takipleştiğim bir kişi var, diyelim 200 takip ettiği var; sadece 70 tanesini görebiliyorum saçma bir şekilde. Sebebi nedir? Haberi olur mu böyle bir olaydan?

Çok sık bakıyordum takip ettiklerine, bundan dolayı olabilir mi? Diğer hesaplarda da aynısı oldu ve onların da her takip ettiğini göremiyorum.
Tümünü gör dedinmi hocam?

Exin falan ise görmemen için birşey yapmış olabilir.Veya ortak 80 takipciniz vardır sadece onları gorebiliyorsundur.
Yok hocam, hoşuma giden bir hanımefendi vardı konuştuğu var mı diye anlamak için yapıyordum.

İşin garibi sadece bu hanımefendi de değil diğer insanlarda da böyle. Sanırım uygulama kaynaklı ya da bunu kapatma gibi bir ayar var...

Yok hocam, hoşuma giden bir hanımefendi vardı konuştuğu var mı diye anlamak için yapıyordum.

İşin garibi sadece bu hanımefendi de değil diğer insanlarda da böyle. Sanırım uygulama kaynaklı ya da bunu kapatma gibi bir ayar var...

Özellikdir büyük ihtimalle gizlilik takipçi gizleme vs yapanlar çok var sayılı.

Başarılar kardeşim benim de var 1 tane aramız iyi gibi başarılar sana.

Aynı sınıftaydık ama sadece 3-4 defa sohbet ettik, takipleşiyoruz o kadar. Çok sessiz o yüzden zaten böyle saçma sapan şekilde sürekli profilini takip ediyorum, pek bir şey öğrenemiyorsun.

Erkek arkadaşı var diye düşünmeye başladım artık çünkü belirli bir okulun belirli bir bölümünden birden fazla erkek takip ediyor. Sizin ilişkiniz umarım güzel olur. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı