Instagram'da takipçi sayısının önemi var mı?

hukumdarbnm

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Instagram'da arkadaşlarımın 100'den fazla takipçisi var. Benim ise sadece GT yaptığım yan hesabımın takipçi sayısı 100'ün üstünde ve ben arkadaşlarımın nasıl hesabı gizli tutarak 100'den fazla takipçiye ulaştığını çözemedim. Arkadaşlarım benden daha fazla takipçiye sahip olunca kendimi geride hissediyorum. Bu durumda takipçi sayısının bir önemi var mı?

Takipçi sayısının önemi yok. Hem niye tanımadığınız insanları takip edeceksiniz ki?

Ticari bir amaç için kullanmıyorsanız takipçi sayısının önemi yok. Sadece tanıdığınız insanları takip ediyorsunuzdur, arkadaşlarınız tanımadıkları insanlarla da takiplesiyordur.

Merhaba arkadaşlar, Instagram'da arkadaşlarımın 100'den fazla takipçisi var. Benim ise sadece GT yaptığım yan hesabımın takipçi sayısı 100'ün üstünde ve ben arkadaşlarımın nasıl hesabı gizli tutarak 100'den fazla takipçiye ulaştığını çözemedim. Arkadaşlarım benden daha fazla takipçiye sahip olunca kendimi geride hissediyorum. Bu durumda takipçi sayısının bir önemi var mı?
Hocam bazı sitelerden bot takipçi alabilirsiniz, ama ne kadar gerekli bilmiyorum.

Takipçi sayısının hiçbir önemi yok ki, sadece görüntü. Tanıdığınız insanları takip edin yeter.

eğer popüler olma ya da ticaret amacın yoksa takipçi sayının ne gibi bir önemi olabilir ki :D diyorsan ki arkadaşlarımın daha çok takipçisi var benim de çok olsun onu bilemem. takipçi kasabilirsin sitelerden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı