hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 29 Eylül 2024 #1 Instagram'da ismimi bilmediğim bir hesaba nasıl ulaşabilirim? Önceden beni engellemişti yeni hesap açmış ama bu sefer hesap ismini bilmiyorum. Nasıl ulaşacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2024
Instagram'da ismimi bilmediğim bir hesaba nasıl ulaşabilirim? Önceden beni engellemişti yeni hesap açmış ama bu sefer hesap ismini bilmiyorum. Nasıl ulaşacağım?
ErayCR Decapat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #2 Adını soyadını yaz ya da o kişinin arkadaşlarının takiplerine bak. Artı 0 Eksi
KS KS hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 4 Ekim 2024 #3 ErayCR dedi: Adını soyadını yaz ya da o kişinin arkadaşlarının takiplerine bak. Genişletmek için tıkla... Soy adını bilmiyorum. Adını biliyorum sadece. Adıyla da 10 kere arama yapmışımdır ama çıkmadı. Zaten genelde instagram adını kendi adı yapmıyor. Artı 0 Eksi
ErayCR dedi: Adını soyadını yaz ya da o kişinin arkadaşlarının takiplerine bak. Genişletmek için tıkla... Soy adını bilmiyorum. Adını biliyorum sadece. Adıyla da 10 kere arama yapmışımdır ama çıkmadı. Zaten genelde instagram adını kendi adı yapmıyor.
ErayCR Decapat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #4 Geçmiş olsun biraz zor anca kendisinden istiyebilirsin. Artı 0 Eksi