dext11 Centipat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 43 15 Aralık 2024 #1 Hikayemi yakın arkadaşlar olarak seçmiş kendisi Instagram ve bunu herkese açık yapmak istiyorum. Kesin veya olabilecek şeyleri söylerseniz sevinirim.
Hikayemi yakın arkadaşlar olarak seçmiş kendisi Instagram ve bunu herkese açık yapmak istiyorum. Kesin veya olabilecek şeyleri söylerseniz sevinirim.
Wanhedaa Hectopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 3.768 Makaleler 1 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu AMD Ryzen 5 7500F İşlemci Msi B650M Anakart 4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı 32 GB Ram 2Tb m.2 SSD Windows 11 Pro işletim sistemi Cinsiyet Kadın 15 Aralık 2024 #2 Paylaşırken iki seçenek sunuyor zaten Yeşil yıldız yakın arkadaşlar normal hikaye normal hikaye. Artı -1 Eksi
Yusuo Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 161 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Aralık 2024 #3 Paylaşırken 2 seçenek veriyor zaten, buradan seçebiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
KS KS dext11 Centipat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 43 16 Aralık 2024 #4 Wanhedaa dedi: Paylaşırken iki seçenek sunuyor zaten Yeşil yıldız yakın arkadaşlar normal hikaye normal hikaye. Genişletmek için tıkla... Evetde ben paylaşmıştım şimdi nasıl duzeltebilirim silmeden Yusuo dedi: Paylaşırken 2 seçenek veriyor zaten, buradan seçebiliyorsunuz. Eki Görüntüle 2375292 Genişletmek için tıkla... Biliyorumda ben şimdi paylaştım nasıl düzenleyebilirim Artı 0 Eksi
Wanhedaa dedi: Paylaşırken iki seçenek sunuyor zaten Yeşil yıldız yakın arkadaşlar normal hikaye normal hikaye. Genişletmek için tıkla... Evetde ben paylaşmıştım şimdi nasıl duzeltebilirim silmeden Yusuo dedi: Paylaşırken 2 seçenek veriyor zaten, buradan seçebiliyorsunuz. Eki Görüntüle 2375292 Genişletmek için tıkla... Biliyorumda ben şimdi paylaştım nasıl düzenleyebilirim
Wanhedaa Hectopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 3.768 Makaleler 1 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu AMD Ryzen 5 7500F İşlemci Msi B650M Anakart 4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı 32 GB Ram 2Tb m.2 SSD Windows 11 Pro işletim sistemi Cinsiyet Kadın 16 Aralık 2024 #5 dext11 dedi: Evetde ben paylaşmıştım şimdi nasıl duzeltebilirim silmeden. Genişletmek için tıkla... Düzeltmenin yolu yok tekrar paylaşacaksınız. Artı 0 Eksi
dext11 dedi: Evetde ben paylaşmıştım şimdi nasıl duzeltebilirim silmeden. Genişletmek için tıkla... Düzeltmenin yolu yok tekrar paylaşacaksınız.
KS KS dext11 Centipat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 43 16 Aralık 2024 #6 Wanhedaa dedi: Düzeltmenin yolu yok tekrar paylaşacaksınız. Genişletmek için tıkla... Peki tarihi değiştirebilir miyim? Artı 0 Eksi
Wanhedaa dedi: Düzeltmenin yolu yok tekrar paylaşacaksınız. Genişletmek için tıkla... Peki tarihi değiştirebilir miyim?
Yusuo Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 161 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Aralık 2024 #7 dext11 dedi: Peki tarihi değiştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ne zaman paylaşırsanız o tarih gözükür. Yani değiştiremezsiniz. Artı 0 Eksi
dext11 dedi: Peki tarihi değiştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ne zaman paylaşırsanız o tarih gözükür. Yani değiştiremezsiniz.
KS KS dext11 Centipat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 43 16 Aralık 2024 #8 Yusuo dedi: Ne zaman paylaşırsanız o tarih gözükür. Yani değiştiremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki kusura bakmayın da hikaye arşive eklendiği zaman yinemi yakın arkadaşlar görecek Artı 0 Eksi
Yusuo dedi: Ne zaman paylaşırsanız o tarih gözükür. Yani değiştiremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki kusura bakmayın da hikaye arşive eklendiği zaman yinemi yakın arkadaşlar görecek