sukuterkopke
Hectopat
Tamam işte hocam noreply@intel.com olması lazım zaten.Mail Intel'den değil Gleam.IO'dan
Tamam işte hocam noreply@intel.com olması lazım zaten.Mail Intel'den değil Gleam.IO'dan
Hocam dediğiniz sitede herkes çekiliş yapabiliyor, ayrıca Intel çekiliş yapsaydı zaten web siteleri var.
Adına maden ocağı açarlar.En kötü durumu düşününerek söylüyorum ne olabilir asıl bilgilerimin olduğu epostadan katılmadım.
Çok şey olur hocam, amaçları da zaten insanların en kötü durumu düşünerek kabul etmesi. Siz bilirsiniz hocam sahte çıkarsa çıkmadı demeyin.En kötü durumu düşününerek söylüyorum ne olabilir asıl bilgilerimin olduğu epostadan katılmadım.
140 milyar dolarlık Intel gidip de Gleam'den çekiliş yapar mı sizce hadi onu da geçtim Intel niye çekiliş yapsın yol kenarı bilgisayarcı mı bunlar? Azıcık mantıklı düşünün.Mail Intel'den değil Gleam.IO'dan
Çok şey olur hocam, amaçları da zaten insanların en kötü durumu düşünerek kabul etmesi. Siz bilirsiniz hocam sahte çıkarsa çıkmadı demeyin.
Tavsiye edeceğim tek şey e-maili silmeniz.Şifrelerimi değiştirdim zaten ne yapmamı tavsiye edersiniz? Zaten bu epostada tel no başka e-posta falan yok.
140 milyar dolarlık Intel gidip de Gleam'den çekiliş yapar mı sizce hadi onu da geçtim Intel niye çekiliş yapsın yol kenarı bilgisayarcı mı bunlar? Azıcık mantıklı düşünün.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.