Instagram'dan bıçak alınabilir güvenli site

Muhammed Baki

Decapat
Instagram'dan güvenilir bir yerden bıçak satın almak istiyorum ama her yer dolandırıcı dolu daha önce alış veriş yaptığınız güvenilir bir yer varsa önerebilir misiniz acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Atış poligonlarında çok kaliteli ürünler var. Ne için kullanacaksınız?

Instagram'dan güvenilir bir yerden bıçak satın almak istiyorum ama her yer dolandırıcı dolu daha önce alış veriş yaptığınız güvenilir bir yer varsa önerebilir misiniz acaba?
Öncelikle yaşın 18 ve üzerindeyse internet üzerinde bir çok güvenilir site var. İnstagramda ürün alınmaz. Ne kadar güvenilir bilinmez. Evet şeffaf kargo ile bıçak gönderiyoruz. Kapıda içindekinin ne olduğunu görebilirsiniz.

bicaksevdasi kullanıcı adına sahip takipçi sayısı yüksek bir yerden koleksiyonum için 7 parça bıçak almıştım. Güzel bir paketleme ve yanında hediyeler ile göndermişlerdi fakat devam ediyorlar mı bilmiyorum. Tavsiye ederim.
Not: Yanında taşımayı düşünüyorsan (nedeni ne olursa olsun) baştan satın alma. Koleksiyon yapmayı seviyorsan öneririm.

Koleksiyon için web sitelerin de çok güzel ürünler var. Dediğin gibi çoğu dolandırıcı ek olarak alacağın bıçağı yanın da gezdirmek, hava atmak,göz korkutmak. Gibi niyetin varsa geleceğine çok büyük zarar verirsin. Bir kavga çıksa ve bıçağın yere düşse polis ilk seni götürür. Bunun tek sebebi ise bıçağın düşüp orda kalması olabilir. Aranma da çıkması daha vahim tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…