Instagram'ı bırakmak istiyorum

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Büyük cesaret verdiniz bana. Az önce silmesem de gizledim uygulamayı. Duruma göre eğer kendime çeki düzen verebilirsem, yoluna koyarsam, günde en fazla 1 saat kuralını uygulayabilirsem ki uygulayamam... İşte sorun da tam burada. İyice kendime olan saygım azaldı :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Sınav zamanı aganın biri bana "yaa napcaksın sil gitsin işte hepsi boş" demişti. Steam ve Youtube hariç hepsini silmiştim. Daha az zaman geçireceğin daha az arkadaşının olduğu bir platforma geç. Beni şuanda Whatsapp, Steam ve Youtube idare ediyor. Günde en fazla hepsine 2 saat zaman harcıyorum o kadar.

5 ay oldu ben sileli o kadar iyi geliyor ki yalan dünyadan kurtuldum bir nevi sadece Twitter de haber takip ediyorum haftada 1 2 saat te YouTube'dan eğleniyorum Twitch özetleri falan sonuç şu ki sosyal medyaya ister istemez elin kayıyor ve saatlerin boşa gidiyor. Seni zarara uğratıyorsa sil 1 ay hiç yükleme zaten aklından geçer 21 gün sonra aklına dahi gelmez. 5 ay oldu hiç istemiyorum onun yerine YouTube'dan dmax falan izliyorum belgesel vs izliyorum daha çok şey katıyor bana çok sıkılınca.

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Büyük cesaret verdiniz bana. Az önce silmesem de gizledim uygulamayı. Duruma göre eğer kendime çeki düzen verebilirsem, yoluna koyarsam, günde en fazla 1 saat kuralını uygulayabilirsem ki uygulayamam... İşte sorun da tam burada. İyice kendime olan saygım azaldı :(
Hocam çok basitti benim için tüm hesapları silip uygulamayı sildim, kararsız kalmadım bile. İradeniz zayıf sanırım.

Ben sileli 1 ay oldu 4 saat geçiriyordum günde sadece YouTube var şu an.
Sil aşırı bir şekilde keşfete giresin geldiğinde 15dk YouTube shorts a gir, yakın olduğun kişilerle yüz yüze veya telefondada konuşup eğlenebilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı