Instagram'ı iki kişi bir arada kullanamıyor

Ömerçip

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamünaleyküm iyi geceler. Instagram'ı bir cihaz ile kullanırken ikinci cihazla girince sorun olmuyordu. Yani 2 kişi birden hesabı kullanabiliyordu. Şu an hata veriyor. Acaba herkes de mi öyle yoksa sorun bende mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben öyle bir sorun yaşamıyorum bi telefonda açıkken diğer telefonda da açık olabiliyor. Yalnız bir hesaba hem bilgisayardan hem telefondan girdiğimde bir süredir devamlı doğrulama yap deyip duruyor sürekli şifre değiştirtiyor onu bende çözemedim.

Ben öyle bir sorun yaşamıyorum bi telefonda açıkken diğer telefonda da açık olabiliyor. Yalnız bir hesaba hem bilgisayardan hem telefondan girdiğimde bir süredir devamlı doğrulama yap deyip duruyor sürekli şifre değiştirtiyor onu bende çözemedim.
Acaba zaman mı geçmesi lazım aradan? Bu arada senin sorunun da instagramını telefona bağla doğrulama için SMS ile kod göndersin. Eğer zaten öyleyse bilemeyeceğim.

Genel olarak instagramda bir sorun olmadığını bildiğimize göre sorun telefonlarınızda veya ayarlarınızda. İnstagram ayarlarında böyle birşey bulamazsanız uygulamaları silip tekrar yükleyin veya güncel değilse güncellemeyi deneyin.
Acaba zaman mı geçmesi lazım aradan? Bu arada senin sorunun da instagramını telefona bağla doğrulama için SMS ile kod göndersin. Eğer zaten öyleyse bilemeyeceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı