Insurgency: Sandstorm alınır mı?

Her ne kadar benim de takip ettiğim oyun olsa da iki mermiye düşmek bir süre sonra sıkar bence.

Zırh olmadan rush yaparsanız tabii 2 mermiye düşersiniz. :D oyunda, zırhsız, hafif zırh ve ağır zırh isimli versiyonların olduğu bir zırh sistemi var. Sıkmıyor. Sende düşmanı 2 mermi ile indirebildiğin için harika oluyor. CO-OP modunda botları indirdiğin zaman daha da tatmin edici oluyor.
 
Her ne kadar benim de takip ettiğim oyun olsa da iki mermiye düşmek bir süre sonra sıkar bence.
Dün akşam aldım bugün sabah iade ettim yok arkadaş youtube da izlediğim Videolarla olmuyo oyuna girdim yarım saat zor oynadim daha gelişmesi lazım oyunun aşırı ping oyuncu azlığı amaçsız birkaç serwer dan başka bişey yok ha grafik kalitesi iyi ama tatmin etmedi
 
Hayır, oyunun optimizasyon, yapay zeka, gecikme ve düşük oyuncu sorunları var. Bu sorunlar ile uğraşıp, ayrıca oyunun salyalıları tarafından eziyete uğramak keyif vermiyor. Bu oyun 30 ₺ üstünü hak etmiyor. Firma oyun motorunun bazı sorunlarını halen çözebilmiş değil. Ne zaman çözerler bilinmez. Ama bana beceremeyecekler gibi geliyor. İkinci bir battalion 1944 vakası görüyorum.

İndie sektörde çok vurguncu ve verdiği sözleri tutmayan oyun firması türedi. Bu firma onlardan olmasa bile, yeni oyun motorunu çözemediler.

Yabancılar artık çok oyunculu oyunlara, aşırı ön yargı ile bakıyor. Şahsen bizim gibi ülkelerin, daha fazla seçici olması gerektiğini düşünüyorum. Her gün 30-40 tane çok oyunculu oyun çıkıyor. Aralarından tutmayacaklara para vermeye gerek yok. Böylece vurguncu indie sektörün azaltabiliriz. Oyun geliştirici tarafının da, çok oyunculu oyunları salması lazım. Büyük firmalar asla pastadan pay bırakmıyor.

Kadir hocamın ima ettiği gibi, oyunların bel kemiği optimizasyondur. Düzgün değilse, kimse oyununu oynamaz. Niye dünyada en çok CoD oynanıyor, dönüp bakmak lazım. Ben indie firmayım, onlar ile yarışmıyorum deyip belirli şeyleri göz ardı etmemek lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Reis oyun bomba gibi vallahi billahi :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı