Insurmountable Türkçe yama var mıdır?

hexacore

Centipat
Daha fazla  
Insurmountable pek bilinen bir oyun değildir ama Steam'de gezinirken gözüme takıldı. iyi duruyordu aldım ama oyun İngilizce ve ingilizceden anlamam herhangi güvenilir bir sitede Türkçe yaması var mıdır?

Insurmountable pek bilinen bir oyun değildir ama Steam'de gezinirken gözüme takıldı. iyi duruyordu aldım ama oyun İngilizce ve ingilizceden anlamam herhangi güvenilir bir sitede Türkçe yaması var mıdır?
Hocam kendinizde pek bilinmeyen oyun diyorsunuz. :D Öyle oyunları bence çevirmiyorlardır, çevirenler de belki virüs falan koymuşlardır.

Hocam baya araştırdım ama güvenilir bir site bulamadım. Anonymousçeviri, oyunçeviri gibi en iyi türkçe yama sitelerine baktım ama yoktu. Doğru düzgün bir yer yok. Şu meşhur türkçeyamacı.com sitesi var :D

Oyunun Türkçe yaması galiba yok. Size öneri vereceğim, internette arattığınız ilk site olarak Türkçe yamacı çıkması lazım. Oradan sakın yama indirmeyin, %99 mining virüsü bulaşır.
Hocam bayağı araştırdım ama güvenilir bir site bulamadım. Anonymous Çeviri, oyunçeviri gibi en iyi Türkçe yama sitelerine baktım ama yoktu. Doğru düzgün bir yer yok. Şu meşhur türkçeyamacı.com sitesi var :D

Oyunları Türkçe oynamak herkesin hakkı yazmış. :D

Oyunları Türkçe oynamak herkesin hakkı yazmış :D
Birisi bununla alakalı bir şey demişti. Durun bulabilirsem bir atayım :D

Ekran Alıntısı1.PNG

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı1.PNG
    Ekran Alıntısı1.PNG
    25 KB · Görüntüleme: 97
Translate var normal çevirisi yok.

Yorumlar sahte olabilir mi? Bir sürü teşekkür mesajı var, bana bot gibi geldi açıkçası.

Translate var normal çevirisi yok.

Arkadaşın paylaştığı çeviri sitesi güvenli, birçok çevirilerini kullandım hatta şuan aktif olarak Just Cause 4 çevirilerini kullanıyorum. Genelde translate çeviriler yapıyorlar ama.
Yorumlar sahte olabilir mi? Bir sürü teşekkür mesajı var, bana bot gibi geldi açıkçası.
Linkleri görebilmek için yorum yazma şartı getirmişler o sebep ile. Ben kullanıyorum yamalarını bir sıkıntı yok.

Yamayı indirip virüs total ile tarattım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı