Selamün aleyküm arkadaslar.
Öncelikle sunu soylemek ıstıyorum ben cok uzun zamandır Technopat'ı takip ediyorum. Siteyı tanımama vesile olan ilk video ise Note 3 incelemesi oldu. Ali abi ve Recep abiye duyrulur "Mümkün oldugu kadar daha fazla vıdeo ıstıyoruz".
Konuya donersek arkadaslar ben bı Pc topluyorum bu konuda düşüncelerinizi almak istiyorum kı bu benım için cok onemlı... (+) olanları aldım (-) olanları daha almadım. Henuz almadıgım parcaların yerıne baska parca da tavsıye edebılırsınız..
(+) MSI Z97 GAMİNG 5 Ana Kart
(+) GSKIL 1600 Mhz CL9 8 Gb Ram 2*4
(+) Sandis Ultra Plus 128 Gb SSD
(+) WD 2 TB Green İntelpower HDD
(+) Everest Işıklı Oyuncu Klavye + Maus
(-) Intel 4790K Soket 1150 4.0 Ghz
(-) Sedion 120V Sıvı Sogutma
(-)750 W Güc Kaynagını kasayla alacam
(-) Kasaya ise karar veremedım mumkun oldugu kadar ısıklı yapacam o yuzden secemedım daha
Sistem bu olacak inşAllah bittiğinde yorumlarınızı beklıyorum. Saygılar.
Öncelikle sunu soylemek ıstıyorum ben cok uzun zamandır Technopat'ı takip ediyorum. Siteyı tanımama vesile olan ilk video ise Note 3 incelemesi oldu. Ali abi ve Recep abiye duyrulur "Mümkün oldugu kadar daha fazla vıdeo ıstıyoruz".
Konuya donersek arkadaslar ben bı Pc topluyorum bu konuda düşüncelerinizi almak istiyorum kı bu benım için cok onemlı... (+) olanları aldım (-) olanları daha almadım. Henuz almadıgım parcaların yerıne baska parca da tavsıye edebılırsınız..
(+) MSI Z97 GAMİNG 5 Ana Kart
(+) GSKIL 1600 Mhz CL9 8 Gb Ram 2*4
(+) Sandis Ultra Plus 128 Gb SSD
(+) WD 2 TB Green İntelpower HDD
(+) Everest Işıklı Oyuncu Klavye + Maus
(-) Intel 4790K Soket 1150 4.0 Ghz
(-) Sedion 120V Sıvı Sogutma
(-)750 W Güc Kaynagını kasayla alacam
(-) Kasaya ise karar veremedım mumkun oldugu kadar ısıklı yapacam o yuzden secemedım daha
Sistem bu olacak inşAllah bittiğinde yorumlarınızı beklıyorum. Saygılar.
Son düzenleyen: Moderatör: