Intel 4790K Z97 Gaming 5 Sistem Toplama

Tavsiyelerinizi dikkate alacağım.
Şimdi 750 watt üst düzey bi ekran kartı ile birlikte de mi çok fazla ? Ileride sıkıntı yaratmiycak en ideali nedir ?

Bide Seidon 120 V sıvı soğutma hakkındaki düşünceniz nedir ? (Gürültülü olmasi haricinde )

Yani Seidon'u tavsiye ediyorsun.

Birinci linkteki çok pahallı.
Ikinci linkteki ise detaylıca incelim bi...
Peki benim linkini paylaştığım kasa nasıl ..?

Yazdığın bileşenlerin tamamı bende var sadece biraz farklı ram ler vs aldım ben kasa olarak psu suz corsair 200r aldım çünki diğer kasalara göre daha ufaktı psu olarak 750w seasonic m12 modüler aldım gayet memunum imzamda tam olarak sistemimi görebilirsin şuan bende ekran kartsız kullanıyorum ama vatanbilgisayar kaynaklı bi durum bu soruların olursa seve seve cevaplarım. İyi forumlar.

Sıvı soğutma konusunda tam emin değilim onun dışında mesela kasa konusunda linkteki kasayı almayı düşünüyorum yakalayabildigim ilk indirimle. ..
Senin tavsiyelerin varsa memnuniyetle dinlerim kardeşim. .. iyi forumlar. ..

Benim sana tavsiyem vatanbilgisayar dışındaki sitelerede bakman birde bütceni söylersen daha iyi yardımcı olabilir herkez. Sıvı sogutma konusuna gelince benim hiç bir şikayetim yok ekran kartım falan gelsin detaylı bi inceleme yapıcam normal kullanımda işlemcim Oc modunda 4.4ghz 27-30 derecelerde stres testi yaptıgımda iste max 70 derece gördüm yine bilgisayar sesizdi kasa konusuna gelincede ayrı ayrı almanda fayda var daha kaliteli psu herzaman senin yararına olucaktır. Sana tavsiyem eksenbilgisayardan da vatanbilgisayardanda aynı bileşenlerin fiyatlarını karşılaştırıp alman hangisi nerede ucuzsa oradan al.

Adım adım gidelim
Soğutma konusu
Ben zaten sıvı soğutma istiyorum . Linkteki hakkında bi bilgin var mı ..?

Fiyat konusunda da aynen dediğin gibi yapıyorum bi parçayı almadan her yere bakıp en hesaplısını alıyorum.
Örneğin ana kart hepsiburada dan ram vatan vs vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…