uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 4 Şubat 2013 #11 Recep Baltaş dedi: Tamamdır Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bir bahane ile CMD'yi de öğrendim
G Gumuskalp Hectopat Katılım 7 Şubat 2013 Mesajlar 6 7 Şubat 2013 #12 Nihayet. Ben de cok uğraştım fakat sonunda yaptım. Teşekkürler Recep Baltaş.
C CaptainPrice Ziyaretçi 14 Haziran 2013 #13 Uygulamayı indirdim, Komut istemcisini yönetici olarak çalıştırdım (CMD) ama sonrası nasıl yapılıcak gram anlamadım. Uygun aracı nasıl seçicez? uzalan dedi: Şimdi oldu sanırım, bilgisayarı açtığımda internete sorunsuz bağlanıyor. Sorun çözüldü... Genişletmek için tıkla... Bende böyle gözükmüyo. Yapamadım bi türlü. Lütfen yardım eder misin Recep kardeş. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2018
Uygulamayı indirdim, Komut istemcisini yönetici olarak çalıştırdım (CMD) ama sonrası nasıl yapılıcak gram anlamadım. Uygun aracı nasıl seçicez? uzalan dedi: Şimdi oldu sanırım, bilgisayarı açtığımda internete sorunsuz bağlanıyor. Sorun çözüldü... Genişletmek için tıkla... Bende böyle gözükmüyo. Yapamadım bi türlü. Lütfen yardım eder misin Recep kardeş.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 15 Haziran 2013 #14 İki defa bu komutu girip alt dizine geçin. Kod:Panoya kopyala cd.. Sonra cd + klasör adı komutu ile Firmware klasörüne girin. Yukarıda her şey açık ve net.
İki defa bu komutu girip alt dizine geçin. Kod:Panoya kopyala cd.. Sonra cd + klasör adı komutu ile Firmware klasörüne girin. Yukarıda her şey açık ve net.
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2013 #15 Ah Recep Baltaş hesabı silmeseydin de biz sinirimizi şöyle angutlara atsaydık.