@UmutMelihAkyol, FX serisi ve Ryzen serisi işlemci kullanmış birisi olarak aralarındaki fark, neredeyse devasa dediğiniz gibi. Intel ise piyasada tekel olmanın verdiği huzurla her şeyi yaptı. FX serisi berbat olduğu için insanlar Intel'i tercih etti. Gene nasıl olsa tercih eder diyorlar ya da satış stratejisi. Bir üst modele satın almaya itiyor olabilirler.

@333365, o rahatlığı AMD geldi, bozdu. İntel'in bu rahatlıktan çıkması lazım. Ne kadar İntel şu an iyi olmasa da rekabet gerekiyor.

Bozmaya da pek niyetleri yok gibi gözüküyor. Ezbere konuşan kesim dışında, AMD'ye karşı ön yargı büyük ölçüde azaldı.

@333365, kesinlikle. Ekran kartında olduğu gibi değil de işlemcide direkt olarak AMD diyebiliyorlar artık. Bu ön yargı ciddi oranda değişti.

Bir yayıncı takip ediyordum. BattEye kullanan oyunlara ve Black Mesa vb. oyunlara giremiyordu. Böyle bir çok oyunda sorun yaşıyordu. Chatte herkes AMD geç diyordu ve 9800x3D'ye geçti. Şu an İntel'den nefret ediyor. :D İntel çok kullanıcı kaybetti.

@UmutMelihAkyol ama öyle demeyin yav. Huylu huyundan vazgeçmez. AMD eski berbatlığını devam ettirir. :D 😁

@333365, bu noktadan sonra çok kritik bir hata yapması gerekiyor onun için. :D

İntel'cilerin gözünde AMD:
@UmutMelihAkyol ama öyle demeyin yav. Huylu huyundan vazgeçmez. AMD eski berbatlığını devam ettirir. :D 😁

Hiç sanmıyorum hocam ya öyle bir durum oluşacağını. :D

@UmutMelihAkyol, aslında bu değişim, hiçbir değişimin ya da büyümenin imkansız olmadığını gösteriyor. Yeter ki istesinler...

@333365, uğraşssalar zaten bütün firmalar yapar. Bazen düşünüyorum. Biz bunları düşünebiliyorsak, İntel'de çalışanlar düşünemiyor mu?

@UmutMelihAkyol, düşünüyor ancak psikolojik hile yapıyorlar. Kullanıcılara zorla kötüyü kullandırtıp biraz iyisini yapınca da kendilerine teşekkür ettirmeyi bekliyorlar herhalde...

@333365, AMD geçen birisini kendisine zor çekerler. :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı