Intel almak isteyenlere musallat gibi çöken AMD'ciler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilip bilmeden tanımadığınız kişilere yalancı demeyin. Ailenizden alamadığınız terbiyeyi size ben veremem.

Attığınız fotoğraflar ile neyi kanıtlamaya çalıştığınızı anlamadım. Kanıt olarak buraya işlemcinizin %100 yükte, fan hızı %100 olarak 95 derece olduğunu çekin atın o zaman kanıt olarak alınır. Oda sıcaklığınız AMD CPU'ları yüzünden yükselmiş(miş) bunun akıl mantık çerçevesinde hiçbir hükmü yoktur. Ailenizin veremediği aklı mantığı benden beklemeyin. Ve asla tanımadığınız yerde, tanımadığınız insanlara karşı mantıksız bir şekilde konuşmayın.

Onlar AMD tarafından tutulmuş çalışanlar.

Bu arkadaş ciddimi, şakamı yapıyor anlayamıyorum. Umarım şaka yapıyordur.

Intel almak isteyen kişi için 10. nesil almak mantıklı gibi birde AM4 için çıkacak son işlemciler olabilir 4. nesil.
i7-10700K ya da i9-10900K düşünüyordum. Hem R5 3600X + RX 5700 XT alacağım yüksek ihtimal, 4. nesili bekleyemem herhalde.

i7-10700K ya da i9-10900K düşünüyordum. Hem R5 3600X + RX 5700 XT alacağım yüksek ihtimal, 4. nesili bekleyemem herhalde.

i7-10700K'ya verecek bütçeniz varsa R7 3700X'i performans anlamında geride bırakan düz i7-10700 modelini tercih edebilirsiniz, ayrıca 10.nesil K serisinde 9.nesile göre çok daha kaliteli ve üst düzey Integrated Heat Spreader ve sıvı metal kullanıldı diye biliyorum, işlemciler tam olarak çıkışını yapıp, detaylı sentetik benchmarkları ve dinamik stress altındaki ısıl tasarım enerji veri analizleri yapılmadan hemen ön yargıyla yaklaşmayın bence, ayrıca Nvidia'yı da evime sokmam demişsiniz, özel bir nedeni var mı acaba sizin için? Şu an Türkiye'de de olduğu gibi dünyadaki çoğu ekran kartı kullanan kullanıcılar, Nvidia tercihinde bulunuyor, bana kalırsa halen daha stabil-kararlı optimizeli sürücü desteği, muadil performans bandında daha düşük güç tüketimiyle beraber verimlilik sunması ve en önemli noktalardan biri olan yazılım desteğinin çok daha ilerlemiş boyutta, gelişmiş bir biçimde çip ve ünitelere entegre edilmesiyle albeniliği yüksek bir konumda şu an, hayliyle de bu durum fiyatlara da yansımıyor değil açıkçası.

Son düzenleme:
5 ay RX 580 kullanmıştım ve, tam bir canavardı benim için. Nvidia ile alıp veremediğim, bir şey yok. Nedense AMD tercih etmek istiyorum. Intel almayı düşünmüyorum da, Nvidia hala 2. planda.

Intel işlemcim var AMD almadım diye çok mutluyum. AMD işlemcisi olan arkadaşım GTA 5 oynarken alev alacak gibi oluyor diyor .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…