Intel Anti-Theft Teknolojisi

Egemen

Kilopat
Katılım
28 Ağustos 2011
Mesajlar
8.856
Makaleler
1
Çözümler
10
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Doktor
Kullanıcılara uzak dizüstü bilgisayarlar üzerinden şirket verilerine ve uygulamalara erişim vermek üretkenliği artırabilir, ancak bu erişim, bilgisayar korsanları ve kaybedilen dizüstü bilgisayarlar nedeniyle BT'nin savunmasız kalmasına da yol açabilir. Dizüstü bilgisayar donanımında entegre Intel® Anti-Theft Teknolojisi, veri hırsızları işletim sistemi görüntüsü yüklemeyi, önyükleme sırasını değiştirmeyi veya yeni bir sabit disk takmayı denediklerinde bile BT yöneticilerinin onları etkisiz bırakmasına yardımcı olur. Intel® Anti-Theft Teknolojisi'ne (Intel® AT) sahip dizüstü bilgisayarlar kaybolduğunda veya çalındığında uzaktan devre dışı bırakılabilir. Dizüstü bilgisayar bulunduğunda, normal çalışmasına geri dönecek şekilde kolayca yeniden etkinleştirilebilir.

antithft_rgb168x168.png


İşlemcinizin modelini Intel'in sitesinden aratıp özelliklerinden bu özelliği destekleyip desteklemediğini anlayabilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı