Intel Apu Sistem Toplama

Emre Snk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben APU sistem toplamayı düşünüyorum online oyunlar için. Intel işlemci kasa anakart isimi görür. Diğer bileşenler var, ileride de bir ekran kartı alacağım. İdarelik bir şey gerekli yani, kolay gelsin.

İntelde apu şuan için en güçlüsü broadwell işlemciler. Unutma şuan skylake den bile daha güçlü. En azından teknoseyir öyle diyor. Ucuz olsun istersen amd a8 7650k öneririm.

Şuan sadece csgo oynuyorum pekte acelesi yok beni idare edebileceğini dusunuyorum marka model olarak öneri alsam pek anlamıyorum da.

Intelde kararlıyım fiyat pek önemli değil taş catlasin bu 3 bileşen 1.300 tutar.

Broadwell işlemcinin en ucuzu 1070 lira. Cs go da haswell yeterli olur. Anakartda daha ucuza kaçılabilir.
Screenshot_2015-08-23-20-11-22.png

Anakart 200 liralık bisey isimi görür i5 4460 zalman z3 plus bu şekilde aliyim en iyisi çünkü işlemcide 100-150 fiyat fazlası var siz nedersiniz?

Tabiki öyle aslında daha mantıklı olur. Performans farkı oyunlara neredeyse hiç yansımaz. Sadece benchmark ve belki render işlemlerinde.

H81m s2pv al çünkü dual bios var ne olur ne olmaz diye onu al. Ayrıca Gigabyte uygun fiyatlı anakartlarda daha kaliteli bileşenler kullanıyor. Kasa Zalman z3 plus al ancak psu yu ayrı al. Zalman 600lx al. Le modeli alırsan sessizlikten feragat etmiş olursunuz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı