Elektronik Intel Arc A750 5.674 TL!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar bana bunun yanına bi psu ve bi 256 GB (Sadece starfield için) uygun fiyatlı bi ssd önerir misiniz n11 den, yarın alıcam sepeti, anakartım msi h310m pro vdh plus, şimdiki güç kaynağım yetersiz aerocool vx plus 500w işlemci i3 9100f şimdilik ve corsair 16 ram 2x 8gb herhangi bir uyumsuz parça var mı?

Edit: Fotoda yüklediğim ürünleri buldum iyi midir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-11-03-00-29-03-559_com.dmall.mfandroid.jpg
    Screenshot_2024-11-03-00-29-03-559_com.dmall.mfandroid.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:
Arkadaşlar bana bunun yanına bir PSU ve bir 256 GB (sadece Starfield için) uygun fiyatlı bir SSD önerir misiniz N11'den, yarın alacağım sepeti, anakartım MSI H310M Pro VDH Plus, şimdiki güç kaynağım yetersiz Aerocool VX Plus 500W işlemci i3 9100F şimdilik ve Corsair 16 RAM 2X 8 GB herhangi bir uyumsuz parça var mı?

Edit: Fotoda yüklediğim ürünleri buldum iyi midir?

PSU da sadece 1 PCI-e kablosu olduğu için tavsiye etmiyorum. Aşağıdakini alabilirsin tık hızında kuponla (1500-200) aynı fiyata gelir. Bir aralar XPG Pylon 750W ı da bu fiyattaydı ama bitmiş sanırım. Eğer anakartında 4G decoding ve re-bar yoksa, ekran kartın bayağı bir performans kaybediyor, kontrol etmende fayda var.

Ayrıca anakartta NVMe slotu olsaydı, aşağıdaki SSD'yi kaçırmamanı tavsiye edecektim -1000 TL'ye 5000 okumalı, 4000 yazmalı, HBM'li SSD pek bulunmuyor- ama durum malum.

Son düzenleme:
PSU da sadece 1 PCI-e kablosu olduğu için tavsiye etmiyorum. Aşağıdakini alabilirsin tık hızında kuponla (1500-200) aynı fiyata gelir. Bir aralar XPG Pylon 750W ı da bu fiyattaydı ama bitmiş sanırım. Eğer anakartında 4G decoding ve re-bar yoksa, ekran kartın bayağı bir performans kaybediyor, kontrol etmende fayda var.

Ayrıca anakartta NVMe slotu olsaydı, aşağıdaki SSD'yi kaçırmamanı tavsiye edecektim -1000 TL'ye 5000 okumalı, 4000 yazmalı, HBM'li SSD pek bulunmuyor- ama durum malum.
Teşekkürler High power psu pin girişleri arc a750 ye uyuyor mu emin miyiz?

Eğer anakartında 4G decoding ve re-bar yoksa, ekran kartın bayağı bir performans kaybediyor, kontrol etmende fayda var.
Bunun hakkında bilgi sahibi olan yardımcı olabilir mi? Msi pro vdh h310m plus anakartım

Birde psu + ssd için diğer sitelerdende öneri alabilirim ( Amazon, Hepsiburada, Trendyol, pazarama vb ) işlemci olarak i5 9400f e yükselteceğim.

Son düzenleme:
Normalde hazır sistem almayı planlıyordum ama indirimler tüm planlarımı değiştirecek gibi. Ciddi ciddi parça parça toplamayı düşünüyorum şu an. Önce ssd aldım şimdi de ekran kartı...

Şakasız fiyatı bana güzel geldi eğer yedek ekran kartı istiyorsanız piyasada ikinci el temiz bulmanız zor gibi ben kendim RTX 4080 kullanıyorum bu fiyatı görünce Google'da baktım harbiden bu fiyata yok sipariş geçtim bazı videolara baktım güzel kart ısınması o kadar da çok fazla abartılacak kadar değil.

Performansı RTX 3060 ile neredeyse eşit. Kendi özel ölçeklendirmesi mevcut XeSS. Fiyat gayet iyi.
Eki Görüntüle 2342973
Bazen ekran kartımdan daha fazla FPS veriyor diye bir köşeye oturur üzülürüm. (RX6600) zaten ne beklerdim ki. AMD 'den ne beklerdim ki zaten. adamlar Unlost fps arttırma yapar gibi güncelleme veriyor sonra benim ekran kartım niye düşük kalıyor neden yetersiz kalıyor. PC yi topladığım zaman ARC'ların optimizasyon sorunu vardı. O yüzden ucuz olduğu için Radeon aldım. 3050 gücünde olan ARC 750 nasıl 3060'a denk geldi bilmiyorum. Ama beni üzdüğü kesin.

@EkmekarasıSalam
A750 ne zaman RTX 3050 gücünde oldu? Fiyat olarak karşılaştırılabilir sadece. RTX 3060 ve RX 6600 ile karşılaştırıldı hep.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geri
Yukarı