Intel Arc A750 yük altında 90 derece normal mi?

Tamam eğer sorununuz çözüldüyse cevabımı çözüm olarak işaretleyebilirsiniz. Ayrıca sürücünüzü DDU ile kaldırıp bu sürücüyü indirin. Muhtemelen sürücünüz çok eski. Güncellerseniz büyük performans artışı yakalayabilirsiniz. Aşağıdaki linkten DDU indirin ve DDU ile sürücünüzü kaldırın.
Eki Görüntüle 1874910
-
Ardından ise bu sürücüyü indirin ve kurun.
Beta olanını kurun. Gayet stabil ve performanslıdır.

Haziran sürümü mevcut şu an. Onun yerine panelden sürücüler kısmında beta sürücüleri kabul edin kısmı var. Onu açıp denetlesem aynı şey olmaz mı? Boşuna uğraşmayayım onunla zaten driveri o siteden indirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haziran sürümü mevcut şu an. Onun yerine panelden sürücüler kısmında beta sürücüleri kabul edin kısmı var. Onu açıp denetlesem aynı şey olmaz mı? Boşuna uğraşmayayım onunla zaten driveri o siteden indirdim.
Hocam orası biraz sıkıntılı ucube bişey o. Onu kullanmanızı tavsiye etmem. Mesela gidip mobil ARC 750'nin sürücüsünü kurar sonra düzeltmekle uğraşırsınız. En iyisi DDU ile silip kurmak. Betayı kurun stabil tavsiye ederim son performans güncellemelerini içerir.

Hocam orası biraz sıkıntılı ucube bir şey o. Onu kullanmanızı tavsiye etmem. Mesela gidip mobil Arc 750'nin sürücüsünü kurar sonra düzeltmekle uğraşırsınız. En iyisi DDU ile silip kurmak. Betayı kurun stabil tavsiye ederim son performans güncellemelerini içerir.

Anladım, bahsettiğiniz şeyi deneyeceğim. Konu boyunca ilginiz için teşekkürler hocam.

Alayım diyordum bu ne ya böyle?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yaz başı ben 1080p ultrada 65-70 derece arası alıyordum sonra yeni güncellemelerle sıcaklık biraz arttı ama memnunum bu fiyata anca bu.

Yazın 80 derecenin üstüne tırmanır mı?

Yok kanka temmuz/ağustosta 40 derecede en fazla 77'i gördüm bir de kasa dar bir alanda hava sirkülasyonuda kötü olma ihtimali var. Ama güncellemeler ile ne hale gelir inan bilmem.
Şu an 27 derecede oyun sıcaklıkları şu şekil.
RDR2 yüksek ayar 72-75 derece 80-100 FPS arası.
BF1 Ultra 72-75 derece FPS hatırlamıyorum.
Forza 4 Ultra 70-72 derece 120+ FPS olması lazım.
FIFA 23 72 derece falandı.

Yok kanka temmuz/ağustosta 40 derecede en fazla 77'i gördüm bir de kasa dar bir alanda hava sirkülasyonuda kötü olma ihtimali var. Ama güncellemeler ile ne hale gelir inan bilmem.
Şu an 27 derecede oyun sıcaklıkları şu şekil.
RDR2 yüksek ayar 72-75 derece 80-100 FPS arası.
BF1 Ultra 72-75 derece FPS hatırlamıyorum.
Forza 4 Ultra 70-72 derece 120+ FPS olması lazım.
FIFA 23 72 derece falandı.
Videodaki dayı neden 86 dereceleri görmüş onu anlamadım ama senin değerler güzel.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı