Intel Arc B580 BIOS'tan sonra Windows'a geçmiyor

kececihalit

Yoctopat
Daha fazla  
Intel Arc B580 ekran kartım var, 15-20 gün önce İncehesap'tan almıştım. Ekran kartını taktığımda BIOS'a girebiliyorum ama sonrasında Windows'a gitmiyor kilitleniyor ekran kartı. APU sistem kullanıyorum, APU sistem ile çalıştırıp masaüstü geldiğinde tekrar ekran kartı bölümüne takıyorum görüntü geliyor ama yeniden başlattığımda sorun gene aynı oluyor. Bunun sebebi nedir sizce?

Hım kapatma yok o zaman.
Primary video device pcie seçip deneyin diyeceğim.
PCI-E yaptığınızda ilk görüntü birimini ekran kartı olarak görecektir sistem.

Ama umarım o şekilde de sorun düzelmezse biosa görüntü gelir.
Görüntü gelmezse, ekran kartını söküp denersiniz. Yine görüntü gelmeze;
bios pilini söküp yada varsa sıfırlama jumperi ile bios ayarlarını sıfırlamanız gerekebilir. Bu riski alırım derseniz bi deneyin.
Bios pilini taktım çıkardım gene olmadı update ettim olmadı ekran kartını başka bir sistemde deniyeceğim incehesap ile konuştuğumda iade kabul etmiyorlar yetkili servise göndermiştim ben onlar arıza olmadığını sağlam olduğunu söylediler olmadı tekrar onlarla görüşeceğim

Hocam ReSize BAR olmadan zaten Arc B580 görüntü vermemekte bunu yaşadığımdan biliyorum CSM kapalı olmalı CSM açıkken görüntü vermemesi muhtemeldir hocam.

BIOS pilini taktım çıkardım gene olmadı Update ettim olmadı ekran kartını başka bir sistemde deneyeceğim İncehesap ile konuştuğumda iade kabul etmiyorlar yetkili servise göndermiştim ben onlar arıza olmadığını sağlam olduğunu söylediler olmadı tekrar onlarla görüşeceğim.

Hocam onu bende yaşamıştım çözüm şu eğer CSM ise UEFI yerine onu UEFI yapmalısınız CSM tamamen kapalı olmalı above 4G decoding kesinlikle açık olmalı.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı