Intel atom işlemci Minecraft 1.8.9 kaldırır mı?

Evet sorum başlıktaki gibidir. Bu sistem Minecraft 1.8.9 kaldırır mı?

OptiFine kurarsan ve Intel HD Graphics kullanmazsan oynayabilirsin. i3 370M ile 100 FPS'leri zorluyordum 1280x720 de.

Ekran kartı yok zaten olmamasına dikkat ettim chunkları düşüreceğim OptiFine FPS texture packleri kuracağım.

Windows Vista + Optifine ile minimum grafikte 2 veya 4 chunk ile oynarsanız ve arkadaki tüm gereksiz hizmetleri temizlerseniz ve yeterince sogutursanız 30 FPS alabilirsiniz. Bilgisayarın tam özelliklerini de verirseniz tam bir karar verebiliriz hocam.
Neden vista?

Eski ama Minecraft açabilen aynı zamanda donanımı güncel sistemler kadar yormayan bir sistem olduğu için Vista.

Şayet donanımı güncel sistemler kadar yormayan bir işletim sistemi istiyorsak kesinlikle XP indirebiliriz şöyle ki hem çok daha performanslı hem de uygulama desteği konusunda Vista'yla hemen hemen aynı ve de bunun yanı sıra Windows 7, Vista'dan çok daha iyi performans verecektir eski bir sistemde.
Vista'yı nostaljik olarak seviyorum lakin şu bir gerçek ki Vista performans için hiçbir cihaza yüklenmemeli.

Şayet donanımı güncel sistemler kadar yormayan bir işletim sistemi istiyorsak kesinlikle XP indirebiliriz şöyle ki hem çok daha performanslı hem de uygulama desteği konusunda Vista'yla hemen hemen aynı ve de bunun yanı sıra Windows 7, Vista'dan çok daha iyi performans verecektir eski bir sistemde.
Vista'yı nostaljik olarak seviyorum lakin şu bir gerçek ki Vista performans için hiçbir cihaza yüklenmemeli.

Windows XP Minecraft destekliyor mu ki?

Windows XP Minecraft destekliyor mu ki?

Evet, XP ve Vista Java sürümü desteği konusunda aynı derecedeler. Java 8'in alt sürümlerini kurarak XP de 1.7+ sürümleri oynayabilirsiniz Java 7 kurarsanızda 1.7'ye kadar her sürümü oynarsınız, tabii ki en son çıkan sürümleri OpenGL vb nedenlerle oynayamazsınız lakin aynı sorun Vista da da geçerli yani durumlar eşit.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı