Bilgisayarımı son formatımda Windows 11'den Windows 10'a geçtim ve Bluetooth yok. Anakartım desteklemesine rağmen yok. BIOS'tan baktım Bluetooth Controller enabled diyor ISO'da orijinal. Yardımlarınızı beklerim.
Bilgisayarımı son formatımda Windows 11'den Windows 10'a geçtim ve Bluetooth yok. Anakartım desteklemesine rağmen yok. BIOS'tan baktım Bluetooth Controller enabled diyor ISO'da orijinal. Yardımlarınızı beklerim.
Güzel soru. Kesin bir şey diyemem fakat mesela bende de Intel AX211 var en son sürüm sürücüsü çalışmıyor iken 1 sene önceki sürücüsünü indiriyorum kusursuz çalışıyor.
Güzel soru. Kesin bir şey diyemem fakat mesela bende de Intel AX211 var en son sürüm sürücüsü çalışmıyor iken 1 sene önceki sürücüsünü indiriyorum kusursuz çalışıyor.
Hocam konuyu hortlatmış gibi oluyorum ama bende şimdi ax200 almak için araştırma yaparken böyle bir konu gördüm (farklı bir forumda) ve bu sorunun cözümünü paylaşmış eğer ki farklı bir forum linki yasak değil ise link atıyım yasak ise özelden link atabilir veya da buradan ben anlatabilirim hala sorununuz devam ediyor ise? birde benim de bir sorum var dedigim gibi bende ax200 alıcam siz nerden aldınız intel dışında bir kaç farklı markanın kartı çıkıyor internette