Y Yunus tufan Kilopat Katılım 18 Kasım 2018 Mesajlar 49 18 Şubat 2025 #11 Artemisx1 dedi: Evet denedim bu sefer de ekran kartı kullanım %100 ama FPS 8-10FPS BIOS'tan işlemcinin ekran kartını devre dışı bırakınca sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Sorun nasıl çözüldü bende iyi FPS alamıyorum. Dosya Ekleri IMG_20250218_025632_481.jpg 310,4 KB · Görüntüleme: 27
Artemisx1 dedi: Evet denedim bu sefer de ekran kartı kullanım %100 ama FPS 8-10FPS BIOS'tan işlemcinin ekran kartını devre dışı bırakınca sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Sorun nasıl çözüldü bende iyi FPS alamıyorum.
Artemisx1 Kilopat Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 49 Yer Kıbrıs Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #12 Yunus tufan dedi: Sorun nasıl çözüldü bende iyi FPS alamıyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan işlemci ekran kartını devre dışı bırakman gerekiyor.
Yunus tufan dedi: Sorun nasıl çözüldü bende iyi FPS alamıyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan işlemci ekran kartını devre dışı bırakman gerekiyor.
Y Yunus tufan Kilopat Katılım 18 Kasım 2018 Mesajlar 49 22 Şubat 2025 #13 Artemisx1 dedi: BIOS'tan işlemci ekran kartını devre dışı bırakman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... O nasıl oluyor
Artemisx1 dedi: BIOS'tan işlemci ekran kartını devre dışı bırakman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... O nasıl oluyor
Artemisx1 Kilopat Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 49 Yer Kıbrıs Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #14 Yunus tufan dedi: O nasıl oluyor Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yunus tufan dedi: O nasıl oluyor Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et