Intel Bearlake G33 anakart ile Q9400 uyumlu mu?

Yasin132547

Hectopat
Daha fazla  
  • Ekran kartı: R7 250
  • Anakart: Intel Bearlake G33
Bu sisteme Q9400 takmak istiyorum. Uyum sorunu olur mu veya önerebiliceğiniz başka işlemci var mı?
250 TL bütçem var. 150 TL Q9400, kalan 100 TL'ye de RAM almayı düşünüyorum. Akıl verirmisiniz pek bilgim yok.

GX654AA.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihaz HP Pavilion Elite m9150.tr olarak geçiyor. HP'nin sitesine göre bu anakartı kullanıyor:

HP ve Compaq Masaüstü Bilgisayarlar - Anakart Teknik Özellikleri, IPIBL-LB (Benicia) | HP® Müşteri Desteği

Ve yine HP'ye göre:

İşlemci yükseltme bilgisi
Anakart, aşağıdaki işlemci yükseltmelerini destekliyor:
  • Intel Core 2 Quad (Y) Q9xxxx
  • Intel Core 2 Duo (W) E8xxx
  • Intel Core 2 Quad (K), Q6600'e kadar
  • Core 2 Duo E6x00 (C), E6700'e kadar
  • Core 2 Duo E4x00 (C), E4400'e kadar
Yani Q9400 destekliyor gözüküyor.

Bu arada anakart Pegatron gibi. Bu bağlamda R7 240 ile ekrana görüntü vermeyebilir...

Uyumludur Recep abinin dediği gibi ben aliexpress den 50 tl ye alicam 150 tl etmez pentium yeni nesillerden alırsın ekleyip bisey kalmıyor arada çok
#Recep Baltaş abi q9400 iş görür mü yani iyimi eski anakartlar için q9450 daha iyi değil midir?

Son düzenleme:
#recep baltaş önerebiliceğin işlemci varmı pcme uygun olan söylersen baya güzel olur abi

Uyumludur Recep abinin dediği gibi ben aliexpress den 50 tl ye alicam 150 tl etmez pentium yeni nesillerden alırsın ekleyip bisey kalmıyor arada çok
#Recep Baltaş abi q9400 iş görür mü yani iyimi eski anakartlar için q9450 daha iyi değil midir?
önerebileceğin işlemci varmı bana 250tl bütçem var

Cihaz HP Pavilion Elite m9150.tr olarak geçiyor. HP'nin sitesine göre bu anakartı kullanıyor:

HP ve Compaq Masaüstü Bilgisayarlar - Anakart Teknik Özellikleri, IPIBL-LB (Benicia) | HP® Müşteri Desteği

Ve yine HP'ye göre:

İşlemci yükseltme bilgisi
Anakart, aşağıdaki işlemci yükseltmelerini destekliyor:
  • Intel Core 2 Quad (Y) Q9xxxx
  • Intel Core 2 Duo (W) E8xxx
  • Intel Core 2 Quad (K), Q6600'e kadar
  • Core 2 Duo E6x00 (C), E6700'e kadar
  • Core 2 Duo E4x00 (C), E4400'e kadar
Yani Q9400 destekliyor gözüküyor.

Bu arada anakart Pegatron gibi. Bu bağlamda R7 240 ile ekrana görüntü vermeyebilir...
Bu konuda usta sensin önerebiliceğin işlemci varmı bana 250tl bütçem var veya daha öncesinde anakartımı değiştirmem gerekiyor

Geç yazdığım için özür dilerim ceza aldım. Eğer anakartını falan değiştirmek istemiyorsan ve bu sistemle devam edersen Q9650 almanı tavsiye ederim eski ama iyi bir işlemcidir yinede sen bilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı