İntel Core 2.4 GHZ İ5 Oyunların Kasılması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha hızlı açılıyor,daha güvenli oluyor ve sistemi biraz daha değişik. Başlangıç menüsüne msinfo32 yaz BIOS modu ne yazıyor ona bak. Bilgisayar çok eski değilse büyük ihtimal desteği vardır.
Bios Modu'nda eski yazıyor

Belki de BIOS üzerinde etkin değildir. BIOS üzerinden UEFI Boot Mode ya da UEFI benzeri birşey varsa odur. Ama etkinleştirirsen yeniden kurman gerekecek.

Belki de BIOS üzerinde etkin değildir. BIOS üzerinden UEFI Boot Mode ya da UEFI benzeri birşey varsa odur. Ama etkinleştirirsen yeniden kurman gerekecek.
Kardeşim rica etsem benim bilgisayarıma girip bir göz atabilir misin

Haklısın. Peki diyelim ki Bios üzerinden baktığımda bu özellik var. Bunun bilgisayarıma ne tür bir yararı olacak

Ben sana attım ondan sonra 9 dk içinde okumuşum. Sen de oku. Çünkü kısaca anlatınca pek anlaşılmıyor. Cidden anlaşılmıyor. Sen niye okudun dersen, bilgi bilgidir. Zaten biliyorum da üstünden geçmiş oldum.

Evet az buz okudum. UEFİ Bios bilgisayarımın oyunlarda hızını arttırır mı peki

Ha bu arada 30-40 FPS en düşük ayara göre biraz düşük ama arkadaşın da dediği gibi 520M düşük bir ekran kartı.

- - - Güncellendi - - -

Evet az buz okudum. UEFİ Bios bilgisayarımın oyunlarda hızını arttırır mı peki

Etki edeceğini sanmıyorum. Ama Windows felan hızlanıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…