İntel Core 2.4 GHZ İ5 Oyunların Kasılması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

O zaman önemi yok benim için. Başka çözüm bulursanız haberdar edin. Oyunları düşük FPS'de oynamaktan bıktım gerçekten

Termal macunu deneyebilirsin Recep Abi'nin dediği gibi. Başka birşey gelmiyor aklıma. Sakın tamirciye sorma sana kesin Windows 7 yükle diyecek. Ama donanımsal bir şey ise maalesef tamirciye (bizim söyleşimizle bakkallar) götürmen gerekebilir. Ben şahsen donanımsal bir şey olduğunu düşünmüyorum.

İnanmıyorum ya Gone Home adlı oyunda bile kasıyor

Oyun açtığında herhangi bir programla işlemci ve ekran kartı sıcaklığına bir baksana. Ama oyunu kapatmadan.

- - - Güncellendi - - -

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video fake mi tam anlamadım ama neyse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aaa aynı benim hızımda Bende Darksiders 2'yi oynadığımda tam bu hızdaydı oyun. Kasıyor ama fark ettiysen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu kısır döngüye sokup tavsiyelere kulak vermediğinden kapatıyorum. Termal macunu yenilettirip fanları temizlemeden boşa kürek çekmeye devam edersin. Sorun işlemci ve GPU'nun ısınmadan dolayı frekans düşürmesi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…