Vertical Sync'ı hep kapatırım. Son update ve yamaları da yaparım. Şuanda da yaptım ama bir şey değişmediVsync kapatmayı denesene oyunlarda. Oyunlar orijinal değilse güncellemeyi dene.
Hepsi güncel. Önceki sayfada verdiğim oyunların aynıları yine aynı şekilde kasıyor maalesef.
- - - Güncellendi - - -
Onların da hepsi güncel. Bana sorun ekran kartındaymış gibi geldi. Başka bir konuda bir üyemiz bana Nvidia 520M ekran kartı, giriş ekran kartıdır demişti. Paylaşımlı da olabilir. Paylaşımlı olup olmadığına nereden bakabilirim ? Ya da Teamviewer versem bakabilir misiniz ?
O tür işlerden pek anlamam ki. Gelişigüzel bir bilgisayarcıya götürsem tahminen ücreti ne kadar eder ?Termal macunu değiştirmedikçe o ekran kartından verim alamazsın. Hem CPU hem de GPU termal macunu değişecek. O kasayı açacaksın yani, başka yolu yok.
Oyuna göre değişiyor ama 30-40 arası alıyorum genelde. Bazı oyunlarda da 20-25 ve daha düşük olabiliyor.Paylaşımlı olması çok önemli değil. Önemli olan GPU gücü.
- - - Güncellendi - - -
Oyun içi kaç FPS alıyorsun ? En düşükte.
- - - Güncellendi - - -
Merak ettim UEFI desteği var mıymış laptobun ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.