İntel Core 2 duo e4300'a darboğaz yapmayacak ekran kartı önerisi

• Konuyu başlatan Emir Öztürk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 12.926
Açıkçası E4300 ve HD 6670 birbirine uyar ama bu oyunu oynatmaz bence. Düşük ayarda ve çözünürlükte açarsın herhalde. İşlemcin zayıf maalesef. HD 6850 alsan ve 50 FPS verse bile işlemcin FPS üretemeyeceğinden tahminen 15-20 civarında takılır kalırsın. Ya işlemcine OC yap ya da anakartınla uyumlu daha güçlü bir işlemci bulmaya bak. E6700 2.6 GHZ ve uyumlu görünüyor. Sistem yenilemek de bir seçenek eğer bütçen varsa. Çünkü yeni PSU, ekran kartı ve işlemci almak masraflı olacak. 300 Lirayı geçer tahminimce.

Burada uyumlu işlemci listesi var. MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası...
Bunun için konu açabilirsin, pek bilgim yok. Şunu al bunu al diyemem. Sadece fikir üretiyorum. Kesin cevap veremiyorum kusura bakma.

Sanal alemin bilmediğiniz testleri yayınlamayın. Oyun demek GPU demek. Modern zamanların İntel veya AMD CPU kasacak kadar zorlayan bir oyun henüz çıkmadı. E4300 dibine yanmış bir işlemcide değil. Zamanında yokluktan P4 Celeron işlemciye Ati HD-5750 takıp çalıştırdım. Ram 1 GB ve sistem win 7 32 bit. CPU Kastımı kastı. Neden? İşlemci Tek çekirdekti hem de ram düşük kaldı.
favicons
AMD ve Intel Oyun Sistemlerinde İşlemci Faktörü | PC Labs
Biz neyi tartışıyoruz. Çift çekirdek işlemci ve 4 GB Ram çıkacak sistemi...
PSU yetmez deyin tartışalım...

@ProduceRWT işlemcin ne ve oyunlarda nasıl performans veriyor ? @Silinen üye bios güncellemek istemiyorum bir kere bios güncellemeye çalıştım sistem açılmadı anakart değişti. Bios belki anakart değişince güncellenmiştir. Aida64'de bios eski fakat ram desteğine 4 gb yazıyor.

Adsız.png

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı