nanikush Megapat Katılım 25 Ağustos 2014 Mesajlar 319 Yer Karşıyaka Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar 5 yıllık laptop'un sistemi ne kadar iyi sizce? Laptop Sony Vaıo. Ekran Kartı: ATI Mobility Radeon HD 4650 Ram: 4 Gb İşlemci İntel Core 2 Duo 2.00 Ghz Direct X 11 Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2014
Arkadaşlar 5 yıllık laptop'un sistemi ne kadar iyi sizce? Laptop Sony Vaıo. Ekran Kartı: ATI Mobility Radeon HD 4650 Ram: 4 Gb İşlemci İntel Core 2 Duo 2.00 Ghz Direct X 11
Kokasi35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 1.299 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Full-Stack Developer 31 Ağustos 2014 #2 Sana göre iyi ise iyidir , kötü ise kötüdür. Biz senin hangi programları ile uğraşıp ne yaptığını bilemeyiz. Sana göre yeterli ise yeterlidir.
Sana göre iyi ise iyidir , kötü ise kötüdür. Biz senin hangi programları ile uğraşıp ne yaptığını bilemeyiz. Sana göre yeterli ise yeterlidir.
Göksel Doğan Hectopat Katılım 17 Temmuz 2014 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2014 #3 O ekran kartı tam bir baş belası kendi laptobumdan biliyorum. Değiştirme fırsatınız varsa hemen değiştirin derim.
O ekran kartı tam bir baş belası kendi laptobumdan biliyorum. Değiştirme fırsatınız varsa hemen değiştirin derim.
Enes Doğan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 1.724 Makaleler 11 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2014 #4 O ekran kartı Dx 10.1, nasıl oluyorda sende 11?
nanikush Megapat Katılım 25 Ağustos 2014 Mesajlar 319 Yer Karşıyaka Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2014 #5 Enes Doğan dedi: O ekran kartı Dx 10.1, nasıl oluyorda sende 11? Genişletmek için tıkla... hitman absolution oynamak için güncelleştirdim
Enes Doğan dedi: O ekran kartı Dx 10.1, nasıl oluyorda sende 11? Genişletmek için tıkla... hitman absolution oynamak için güncelleştirdim
Enes Doğan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 1.724 Makaleler 11 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2014 #6 Dx 11 yüklemen kartını Dx 11 yapmaz. Öyle bir şey olsa benimki şimdiye çoktan olurdu. Bu arada sistem oyun oynamayacaksan idare eder.
Dx 11 yüklemen kartını Dx 11 yapmaz. Öyle bir şey olsa benimki şimdiye çoktan olurdu. Bu arada sistem oyun oynamayacaksan idare eder.
nanikush Megapat Katılım 25 Ağustos 2014 Mesajlar 319 Yer Karşıyaka Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2014 #7 Göksel Doğan dedi: O ekran kartı tam bir baş belası kendi laptobumdan biliyorum. Değiştirme fırsatınız varsa hemen değiştirin derim. Genişletmek için tıkla... liseye geçtim artık oyun oynayamayacağım ama ekran kartı değiştirmek yerine sistem toplarım daha iyi
Göksel Doğan dedi: O ekran kartı tam bir baş belası kendi laptobumdan biliyorum. Değiştirme fırsatınız varsa hemen değiştirin derim. Genişletmek için tıkla... liseye geçtim artık oyun oynayamayacağım ama ekran kartı değiştirmek yerine sistem toplarım daha iyi
nanikush Megapat Katılım 25 Ağustos 2014 Mesajlar 319 Yer Karşıyaka Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2014 #8 Enes Doğan dedi: Dx 11 yüklemen kartını Dx 11 yapmaz. Öyle bir şey olsa benimki şimdiye çoktan olurdu. Bu arada sistem oyun oynamayacaksan idare eder. Genişletmek için tıkla... hitman absolutiona kadar çıkan oyunları oynatıyor sıkıntı olmuyor ama camtasia studio 8'le render yaparken acayip kasıyor 2 saat render bitmesini bekliyorum
Enes Doğan dedi: Dx 11 yüklemen kartını Dx 11 yapmaz. Öyle bir şey olsa benimki şimdiye çoktan olurdu. Bu arada sistem oyun oynamayacaksan idare eder. Genişletmek için tıkla... hitman absolutiona kadar çıkan oyunları oynatıyor sıkıntı olmuyor ama camtasia studio 8'le render yaparken acayip kasıyor 2 saat render bitmesini bekliyorum
Enes Doğan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 1.724 Makaleler 11 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2014 #9 O işlemcinin Render'de verebileceği performans zaten anca o kadar olur.
nanikush Megapat Katılım 25 Ağustos 2014 Mesajlar 319 Yer Karşıyaka Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2014 #10 Enes Doğan dedi: O işlemcinin Render'de verebileceği performans zaten anca o kadar olur. Genişletmek için tıkla... 2.00 Ghz hiç yeterli değil laptoplarda o.c yapılabiliyor mu
Enes Doğan dedi: O işlemcinin Render'de verebileceği performans zaten anca o kadar olur. Genişletmek için tıkla... 2.00 Ghz hiç yeterli değil laptoplarda o.c yapılabiliyor mu