Lousy Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #1 Merhaba arkadaşlar Sabotaj oynamak istiyorum ortalama kaç FPS alırım, zevk verir mi? Sistem özelliklerim: Intel Core 2 Quad Q8200 2.33GHz 4 çekirdek. AMD Radeon HD6800 1GB 256Bit. 4 GB RAM.
Merhaba arkadaşlar Sabotaj oynamak istiyorum ortalama kaç FPS alırım, zevk verir mi? Sistem özelliklerim: Intel Core 2 Quad Q8200 2.33GHz 4 çekirdek. AMD Radeon HD6800 1GB 256Bit. 4 GB RAM.
Kaleo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #2 Sistem gereksinimlerine göre minimumda ucu ucuna yeterli, ufak bir overclock bilginiz var ise çok daha iyi olur.
Sistem gereksinimlerine göre minimumda ucu ucuna yeterli, ufak bir overclock bilginiz var ise çok daha iyi olur.
Lousy Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #3 Kaleo dedi: Sistem gereksinimlerine göre minimumda ucu ucuna yeterli, ufak bir overclock bilginiz var ise çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Overclock nasıl yapılır bilmiyorum oyun kasmaz degil mi?
Kaleo dedi: Sistem gereksinimlerine göre minimumda ucu ucuna yeterli, ufak bir overclock bilginiz var ise çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Overclock nasıl yapılır bilmiyorum oyun kasmaz degil mi?
Kaleo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #4 Oyun işlemci ağırlıklı gördüğüm kadarıyla, denemeye değer.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #5 Lousy dedi: Overclock nasıl yapılır bilmiyorum oyun kasmaz degil mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorsanız kendiniz hiç kurcalamayın OC işlerini. İşlemcini yakabilirsiniz. Bence hafif kasma olur ama oynatır.
Lousy dedi: Overclock nasıl yapılır bilmiyorum oyun kasmaz degil mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorsanız kendiniz hiç kurcalamayın OC işlerini. İşlemcini yakabilirsiniz. Bence hafif kasma olur ama oynatır.
Lousy Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #6 Zurnadürüm dedi: Bilmiyorsanız kendiniz hiç kurcalamayın OC işlerini. İşlemcini yakabilirsiniz. Bence hafif kasma olur ama oynatır. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum Zevk Alır mıyım Sadece Onu Ögrenmek İstiyorum
Zurnadürüm dedi: Bilmiyorsanız kendiniz hiç kurcalamayın OC işlerini. İşlemcini yakabilirsiniz. Bence hafif kasma olur ama oynatır. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum Zevk Alır mıyım Sadece Onu Ögrenmek İstiyorum