Intel Core i3 380M Samsung laptop için uyumlu RAM bulma

turkonur97

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle merhaba Samsung laptopuma uyumlu RAM bulmam gerekiyor yardımcı olabilecekler var mı?
PC özellikleri;
İşlemci: Intel Core i3 380M.
İşlemci hızı: 2, 53 GHz 3 MB.
Bellek: 3 GB.
Sabit disk: 500 GB.
Ağırlık: 2, 56 kg.
Bluetooth portu: Var.
Ekran belleği: 1 GB.
Ekran boyutu: 15, 6"
Ekran çözünürlüğü: 1366 X 768.
Ethernet: Var.
Garanti süresi: 2 yıl.
Hoparlör: Var.
Bellek tipi: DDR3.
Model: NP-RC510-S03TR.
Ekran özelliği: LED HD.
Grafik tipi: NVIDIA GeForce 315M.
İşlemci tipi: Çift çekirdek.
Optik sürücüler: DVD-RW.
Pil tipi: Li-ıon.
Menşei: İthal.
Touchpad mouse: Var.
Ses kartı: Var.
Wireless: Var.
Kart okuyucu: Var.
Dahili kamera: Var.
USB bağlantı adedi: 4.
Yazılım: Windows 7 Home Premium.
Parmak izi okuyucu: Yok.

Dosya Ekleri

• Memory CPU Z.PNG
    Memory CPU Z.PNG
    14 KB · Görüntüleme: 89
  • slot 1 cpu z.PNG
    slot 1 cpu z.PNG
    15,5 KB · Görüntüleme: 94
  • Slot 2 cpu z.PNG
    Slot 2 cpu z.PNG
    14,5 KB · Görüntüleme: 76
Bilgisayarın kapağını açıp kaç tane yuva olduğuna bakmalısınız çünkü tek yuva var ise daha yüksek belleği olan RAM gerekecektir. RAM'lerin olduğu kapak kasadan ayrı ise açmanız halinde garanti gidebilir. DDR3L RAM gerekiyor size. Mhz olarak veri göremediğim için bir şey diyemem

Niçin RAM takmak istiyorsunuz?
işletim sistemimi 64 bite yükseltmek için.Unity kullanıyorum pcde
Bilgisayarın kapağını açıp kaç tane yuva olduğuna bakmalısınız çünkü tek yuva var ise daha yüksek belleği olan RAM gerekecektir. RAM'lerin olduğu kapak kasadan ayrı ise açmanız halinde garanti gidebilir. DDR3L RAM gerekiyor size. Mhz olarak veri göremediğim için bir şey diyemem
mhz yi paylaşmam gereklimi
2slot var diye gözüküyo 2gb+1gb 533Mhz yazıyo pc üzerinden bakınca fakat kasayı açmadım daha 2 slottan fazla olabilir bi ihtimal.Birde 2 Rami de çıkarıp başka ram hangi özellikte takılmalı ya da birinin yanına ekliyceksek onun özellikleri ne olmalı
++++
2 GB 1066 MHz CL8 1.50V RAM kullanıyorsunuz ve aynı değerlere sahip RAM alabilirsin.
ram i 8 gb a çıkarmak istiyorum hangi ramleri kullanmalıyım birde windowsumu 64 bite yükseltebilirmiyim rami 8 gb yaptığımda

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı