İntel Core İ3 530 2.9ghz işlemci iyi mi?

Arkadaşım bütçen az ise neden GTX 950 alıyorsun ki? Tüm parçalardan kısıp böyle bir ekran kartı almanın mantığını anlamadım ve 1-2 sene sonra işlemcinin düşük olması nedeniyle ekran kartının performansını alamayacaksın. Ayrıca GTX 950 gereksiz, zaten monitörü 720P almak istiyorsun. İşlemcini i3 4160, ekran kartını GTX 750 Ti, anakartını H81M-P33, güç kaynağını Zalman ZM-500 yapmalısın. Kasayı alabilirsen Zalman Z3 Plus almalısın.

Abi x4 840 kötü mü yani vede gtx950 koymamın nedeni iyi performans istemem 750 ti bana az geldi ben kasmaya çok sinir olurum yine en mantıklı gtx 950

Sana yardım etmeye çalışıyorum ama anlamıyorsun galiba. Athlon X4 840'ın performansı yeni nesil oyunları oynayabileceğin düzeyde değil. Tek çekirdek performansı vasat bir işlemci. Ayrıca çok çok eski ve FM2+ soket anakart alırsan işlemci yükseltme şansın olmaz. Kasmaya herkes sinir olur ve GTX 750 Ti ile GTA 5'i çoğu ayar High iken hiç kasmadan oynayabilirsin. GTX 750 Ti GTA 5 test videolarını izlemeni öneririm. Sana önerdiğim sistem çok daha dengeli bir sistem. Seni 2 yıl boyunca sıkıntısız götürür. Zaten 2 yıl sonra sistem yükseltmesi yapacağını yazmışsın.

720p için Gtx 950'ye gerek yok. Gtx 750 Ti zaten 720p'de yeterli. Gta 5'te 50-60 fps very high ayarlarda alıyor.

Test videosu :

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sistemi öneririm. 4 GB daha Ram eklerseniz çok güzel bir sisteminiz olur :

Screenshot_2.png

Kötü @Teknoçocuk kötü neden anlamamakta ısrarcısın o kadar insan yazı yazdı okumuyormusun?
Gtx750Ti ile rahat rahat takılırsın anlıyacağın İ3 4160-4170 veya İ5 4460 al ve geç @Silinen üye yorumları çok güzel taktir ettim burada bu kadar ısrar etmene gerek yok bütçene göre alternatiflerin belli bütçene göre seçeceksin artık..

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı