Intel Core i5-1155G7 sistem hangi oyunları kaldırır?

Prokas

Hectopat
Yer
Mersin
İşlemci: Intel Core i5-1155G7
RAM: 8 GB (16'ya yükseltmeyi düşünüyorum)
Ekran kartı: Intel Iris Xe.
SSD: 256 GB.
İşletim sistemi: Windows 10.
VRAM: Bilmiyorum (eğer bilginiz varsa söylerseniz iyi olur)
Bu özelliklere sahip bilgisayarı satın almayı düşünüyorum.
Bu bilgisayar nasıl oyunlar kaldıdır, hangi oyunları kaldırır.
Bir de işletim sistemi FreeDOS o yüzden Windows 10 kuracağım onu dikkate alarak cevap verirseniz sevinirim.

Bir de işletim sistemi FreeDOS o yüzden Windows 10 kuracağım onu dikkate alarak cevap verirseniz sevinirim.
İnsanlar doğru göstermiyor diyor fakat Can you run it sitesinden sisteminizi yazarak bakabilirsiniz hangi oyunlar kaldırır diye.

Pek güçlü bir işlemci değil. Laptop için net bir bütçeniz var mı?

Bende aynı işlemcili notebook var. Çok da oyun performansı iyi sayılmaz. Oyunların çoğunu 720p Low ayarda yapmama rağmen FPS yerlerde oluyor. Sen ne tarz veya hangi oyunları oynamayı düşünüyorsun. Bu arada 16 GB RAM yapılmıyor. Bende hem Lenovo hem HP var. İkisinde de 4+4 şeklinde ve 4 GB RAM onbord olarak yer alıyor yani değiştirilmiyor. Yani slot bir adet olduğu için 4 GB'tın birini söküp ya 8'lik takıp 12 yapacaksın ya da 16'lık tek slot takıp 20 yapacaksın.

Bende aynı işlemcili notebook var. Çok da oyun performansı iyi sayılmaz. Oyunların çoğunu 720p Low ayarda yapmama rağmen FPS yerlerde oluyor. Sen ne tarz veya hangi oyunları oynamayı düşünüyorsun. Bu arada 16 GB RAM yapılmıyor. Bende hem Lenovo hem HP var. İkisinde de 4+4 şeklinde ve 4 GB RAM onbord olarak yer alıyor yani değiştirilmiyor. Yani slot bir adet olduğu için 4 GB'tın birini söküp ya 8'lik takıp 12 yapacaksın ya da 16'lık tek slot takıp 20 yapacaksın.

20 yapabilirim.
Genellikle multiplayer, Co-op FPS oyunlarını oynamayı düşünüyorum. Tek başına sıkıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı