İntel Core i5 ve RX480 8GB uyumu

144383

Kilopat
Arkadaşlar İntel Core i5 ve Sapphire Nitro RX480 8GB alacağım fakat darboğaz olup olmayacağı konusunda bilgi verebilir misiniz? Bir de i5'in hangi modelini alayım?

Arkadaşlar İntel Core i5 ve Sapphire Nitro RX480 8GB alacağım fakat darboğaz olup olmayacağı konusunda bilgi verebilir misiniz? Bir de i5'in hangi modelini alayım?
En az Skylake ve ya Kaby Lake-den yana seçminizi yapmanız sizin yararınıza olucaktır!

Sa ben bi bilgisayar almayı düşünüyorum da pes 2013 veya 2014 kaldirirmi şu ozellikte 4gb ram intel celeron n3050 2.16ghz ekran kartı nvidia

Cevaplarsanız sewinirim çok acil

Sa ben bi bilgisayar almayı düşünüyorum da pes 2013 veya 2014 kaldirirmi şu ozellikte 4gb ram intel celeron n3050 2.16ghz ekran kartı nvidia
Yeni konu açın.
i5 7500 alırsanız güncellik konusunda daha iyi olur. İkisinde de darboğaz yapmaz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı