Intel DP965LT E4500 sistem yükseltme

RAM'in MHZ'si anakarttan çok olursa sisteme zarar verir mi ?

• Evet.

Oy: 0 0,0%
  • Hayır.

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    0

rooot

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sorunum : İlk denememde eski masaüstü bilgisayarım kendiliğinden açıldı ve ekrana görüntü vermedi. RAM'lerden birini çıkarttım yine tekrarladı diğerini taktım bu sefer açıldı.

Soru 1 : Intel DP965LT Anakartın intel sayfasında 8GB 533/667/800 MHz hız yazıyordu bellek kısmında bu tek slot için 800 MHz mi yoksa toplamda max 800 MHz mi kullanabilir ?

Soru 2 : Bu sisteme 4GB ram alsam MHz fazla oluyor genelde problem olur mu ? Tek slot kullanırsam daha iyi performans alabilirmişim öyle yazıyordu bu forumdaki diğer konularda.

Soru 3 : Aşağıdaki sisteme ekran kartı öneriniz var mı ? Varsa neler ?

Sistemim ;

• Intel DP965LT
  • RAM : 1024 MB KİNGSTON 333MHZ (Cpu-z yardımıyla baktım ve RAM'lerden birisi bozuk herhalde o yüzden 1 adet var bu RAM'den normalde 666 MHZ oluyo. 2 slotla birisi bozuk 333mhz yeni RAM'in 800 MHz yada üzeri olmasını istiyorum zaten sistem yeteri kadar MHz kullanıcak üstüne çıkamayacak.) RAM önerilerinizi bekliyorum.
  • Ekran kartı : ATİ RADEON X1550 512 MB (Basbaya eski, zaten bilgisayar eski tavsiyeleri bekliyorum.)
  • Core 2 Duo E4500 2.20 GHZ

Bu sistem için RAM ve ekran kartı önerilerinizi bekliyorum. Tekrar teşekkürler....

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı