Intel grafik kartı nasıl değiştirilir?

furkaankaya

Yoctopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. Soracağım soru buraya uygun değilse kusura bakmayın. Şu an çok fazla yardıma ihtiyacım var. Kardeşim benden bilgisayarı aldı, biraz oynadıktan sonra geri verdi. Ben de biraz oyun oynamak için herhangi bir oyuna girdim ve oyunun kastığını fark ettim. Ayarları kontrol ettim, kendi ayarlarımda bir değişiklik yoktu. Başka oyunlara girdim, kasma sorunu devam etti. En son Aygıt Yöneticisi'ne girip baktım ki ekran kartı olarak Intel'in kendi grafik kartını kullanmaya başlamış. Kendi ekran kartıma nasıl geçiş yapabilirim? Yardımcı olur musunuz?

Ekran kartım rx550

Son düzenleme:
Soracağınız soru buraya uygun ancak soruş biçiminiz eksik, kullandığınız cihazın marka modeli ve en azından ekran kartı özelliklerini belirtirseniz yardımcı olunabilir.

Soracağınız soru buraya uygun ancak soruş biçiminiz eksik, kullandığınız cihazın marka modeli ve en azından ekran kartı özelliklerini belirtirseniz yardımcı olunabilir.
Afedersiniz hocam ekran kartım rx550 bildiğim başka özelliği yok bilgisayarlardan pek anladığım söylenemez

Oyunlar için kullanilacak ekran kartini secmek için bir yöntem vardi girip uygulamanin hangi karti kullanacagi seciliyordu ama ezberimde yok.

Intel grafigi Aygıt Yöneticisi'nden kaldirirsaniz ekran kartinizi kullanmasi gerekiyor.

Oyunlar için kullanilacak ekran kartini secmek için bir yöntem vardi girip uygulamanin hangi karti kullanacagi seciliyordu ama ezberimde yok.

Intel grafigi Aygıt Yöneticisi'nden kaldirirsaniz ekran kartinizi kullanmasi gerekiyor.
Kaldır dedikten sonra bir sıkıntı çıkmaz dimi hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…