Agresif olmana gerek yok. Microsoft, Windows 10 ve 11 işletim sistemleri için otomatik driver indirmeyi geliştirdi ve bunu neden kimse kullanmıyor anlamıyorum. Windows Update den neden indirmiyorsunuz?
Agresif olmana gerek yok. Microsoft, Windows 10 ve 11 işletim sistemleri için otomatik driver indirmeyi geliştirdi ve bunu neden kimse kullanmıyor anlamıyorum. Windows Update den neden indirmiyorsunuz?
Aygıt yöneticisine girin görüntü bağdaştırıcılarının yanındaki oka tıklayın daha sonra ayrıntılara tıklayarak yukarıdan donanım kimliklerine tıklayın herhangi birini sağ tıklayıp kopyalayarak gönderin.
Aygıt yöneticisine girin görüntü bağdaştırıcılarının yanındaki oka tıklayın daha sonra ayrıntılara tıklayarak yukarıdan donanım kimliklerine tıklayın herhangi birini sağ tıklayıp kopyalayarak gönderin.
Agresif olmana gerek yok. Microsoft, Windows 10 ve 11 işletim sistemleri için otomatik driver indirmeyi geliştirdi ve bunu neden kimse kullanmıyor anlamıyorum. Windows Update'den neden indirmiyorsunuz?
Hocam orada takılmasını nasıl çözebilirim veya nasıl driver yükleyebilirim dün bilgisayar güncellendi ve sürücüler nasıl oluyorsa düştü ETS'de 40 FPS kadar düştüm bu yüzden düzeltmeye çalışıyorum.
Vereisten: Windows 10 versie 1709 of hoger Zesde generatie Intel® Core™ processor of nieuwer Ga naar FAQ voor meer details Jij vroeg, wij hebben geantwoord. Je bent ons 'oude, saaie, zakelijke' grafische bedieningspaneel zat. Wij ook en daarom hebben we een volledig nieuwe ontwikkeld! We hebben...
www.microsoft.com
Kontrol Merkezi kullanarak kendisinin otomatik indirmesini sağlayabilirsiniz.