Intel grafik kartı sürücüsü yüklenmiyor

Intel üzerinden grafik kartı yüklerken sorun yaşıyorum. Yaklaşık 45 dakikadır bu vaziyette.

Agresif olmana gerek yok. Microsoft, Windows 10 ve 11 işletim sistemleri için otomatik driver indirmeyi geliştirdi ve bunu neden kimse kullanmıyor anlamıyorum. Windows Update den neden indirmiyorsunuz?
Olmayan şeyi nasıl indireyim?

Yüklenmiyor zaten asıl olay o hiç mi okumadınız hocam.

Aygıt yöneticisine girin görüntü bağdaştırıcılarının yanındaki oka tıklayın daha sonra ayrıntılara tıklayarak yukarıdan donanım kimliklerine tıklayın herhangi birini sağ tıklayıp kopyalayarak gönderin.

Hocam düz mantıktan çıkın lütfen çok eski bir işlemci değil normal yükleme yapılır.

Agresif olmana gerek yok. Microsoft, Windows 10 ve 11 işletim sistemleri için otomatik driver indirmeyi geliştirdi ve bunu neden kimse kullanmıyor anlamıyorum. Windows Update'den neden indirmiyorsunuz?

Hocam daha geçen format attığımda Windows 11 touchpad driverının 2016 sürümünü yükledi.

Hocam düz mantıktan çıkın lütfen çok eski bir işlemci değil normal yükleme yapılır.

Hocam ben modelini öğrenmeye çalışıyorum güncelleme yöntemi değilki bu AIDA64 ile uğraşmasın diye.

Hocam orada takılmasını nasıl çözebilirim veya nasıl driver yükleyebilirim dün bilgisayar güncellendi ve sürücüler nasıl oluyorsa düştü ETS'de 40 FPS kadar düştüm bu yüzden düzeltmeye çalışıyorum.

Kontrol Merkezi kullanarak kendisinin otomatik indirmesini sağlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…