6 609168 Centipat Katılım 20 Aralık 2022 Mesajlar 41 3 Ocak 2023 #1 RAM 8 Sorunu bakınca anlayabiliyorsunuz zaten. Sizce neden oluyor bu durum? 4 GB bellek(RAM) kullanması bir sıkıntı yaratır mı? 8 GB RAM var.
Sorunu bakınca anlayabiliyorsunuz zaten. Sizce neden oluyor bu durum? 4 GB bellek(RAM) kullanması bir sıkıntı yaratır mı? 8 GB RAM var.
Çözüm Zafer oğuz 3 Ocak 2023 609168 dedi: Tamam hocam. Sonlandırayım. Ama her defasında tekrar açılıyor. PC açılırken falan da açılıyor. Edemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Görev Yöneticisi'nden başlangıç uygulamalarından o uygulamayı devre dışı bırakın.
609168 dedi: Tamam hocam. Sonlandırayım. Ama her defasında tekrar açılıyor. PC açılırken falan da açılıyor. Edemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Görev Yöneticisi'nden başlangıç uygulamalarından o uygulamayı devre dışı bırakın.
Matrixxx7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 1.888 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İhracat departmanı 3 Ocak 2023 #2 Ben o 82 MB'lık antimalware'yi görünce bile çıldırıyorum kapatıyorum. Bu ne? Gereksiz bir uygulama. Artı 0 Eksi
Zafer oğuz Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 1.092 Çözümler 17 Yer Kolombiya, Bogotá Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekanik Bakım onarım teknisyeni 3 Ocak 2023 #3 609168 dedi: Eki Görüntüle 1621968 Sorunu bakınca anlayabiliyorsunuz zaten. Sizce neden oluyor bu durum? 4 GB bellek(RAM) kullanması bir sıkıntı yaratır mı? 8 GB RAM var. Genişletmek için tıkla... Hocam Intel programında oyun falan mı iniyor? Lütfen görevi sonlandırın içim kararıyor. Cidden bu ne yani Artı 0 Eksi
609168 dedi: Eki Görüntüle 1621968 Sorunu bakınca anlayabiliyorsunuz zaten. Sizce neden oluyor bu durum? 4 GB bellek(RAM) kullanması bir sıkıntı yaratır mı? 8 GB RAM var. Genişletmek için tıkla... Hocam Intel programında oyun falan mı iniyor? Lütfen görevi sonlandırın içim kararıyor. Cidden bu ne yani
KS KS 6 609168 Centipat Katılım 20 Aralık 2022 Mesajlar 41 3 Ocak 2023 #4 Matrixxx7 dedi: Ben o 82 MB'lık antimalware'yi görünce bile çıldırıyorum kapatıyorum. Bu ne? Gereksiz bir uygulama. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Bilgisayarımı aldığım zamandan beri duruyor. Boşu boşuna ram kullanıyor. Görevi sonlandırsam bir şey olur mu korkusuyla da sonlandırmıyorum. Artı 0 Eksi
Matrixxx7 dedi: Ben o 82 MB'lık antimalware'yi görünce bile çıldırıyorum kapatıyorum. Bu ne? Gereksiz bir uygulama. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Bilgisayarımı aldığım zamandan beri duruyor. Boşu boşuna ram kullanıyor. Görevi sonlandırsam bir şey olur mu korkusuyla da sonlandırmıyorum.
Matrixxx7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 1.888 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İhracat departmanı 3 Ocak 2023 #5 Bu RAM kullanımında bilgisayarda nasıl hareket edebiliyorsun anlamak güç. Artı 0 Eksi
KS KS 6 609168 Centipat Katılım 20 Aralık 2022 Mesajlar 41 3 Ocak 2023 #6 Zafer oğuz dedi: Hocam Intel programında oyun falan mı iniyor? Lütfen görevi sonlandırın içim kararıyor. Cidden bu ne yani Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. Sonlandırayım. Ama her defasında tekrar açılıyor. PC açılırken falan da açılıyor. Matrixxx7 dedi: Bu RAM kullanımında bilgisayarda nasıl hareket edebiliyorsun anlamak güç. Genişletmek için tıkla... Edemiyorum. Artı 0 Eksi
Zafer oğuz dedi: Hocam Intel programında oyun falan mı iniyor? Lütfen görevi sonlandırın içim kararıyor. Cidden bu ne yani Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. Sonlandırayım. Ama her defasında tekrar açılıyor. PC açılırken falan da açılıyor. Matrixxx7 dedi: Bu RAM kullanımında bilgisayarda nasıl hareket edebiliyorsun anlamak güç. Genişletmek için tıkla... Edemiyorum.
Zafer oğuz Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 1.092 Çözümler 17 Yer Kolombiya, Bogotá Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekanik Bakım onarım teknisyeni 3 Ocak 2023 #7 609168 dedi: Tamam hocam. Sonlandırayım. Ama her defasında tekrar açılıyor. PC açılırken falan da açılıyor. Edemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Görev Yöneticisi'nden başlangıç uygulamalarından o uygulamayı devre dışı bırakın. Artı 0 Eksi Çözüm
609168 dedi: Tamam hocam. Sonlandırayım. Ama her defasında tekrar açılıyor. PC açılırken falan da açılıyor. Edemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Görev Yöneticisi'nden başlangıç uygulamalarından o uygulamayı devre dışı bırakın.
KS KS 6 609168 Centipat Katılım 20 Aralık 2022 Mesajlar 41 3 Ocak 2023 #8 Zafer oğuz dedi: Hocam Görev Yöneticisi'nden başlangıç uygulamalarından o uygulamayı devre dışı bırakın. Genişletmek için tıkla... Bıraktım hocam. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Zafer oğuz dedi: Hocam Görev Yöneticisi'nden başlangıç uygulamalarından o uygulamayı devre dışı bırakın. Genişletmek için tıkla... Bıraktım hocam. Teşekkür ederim.
Zafer oğuz Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 1.092 Çözümler 17 Yer Kolombiya, Bogotá Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekanik Bakım onarım teknisyeni 3 Ocak 2023 #9 609168 dedi: Bıraktım hocam. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. Artı 0 Eksi