Tamam hocam. Sonlandırayım. Ama her defasında tekrar açılıyor. PC açılırken falan da açılıyor.
Edemiyorum.
Eki Görüntüle 1621968
Sorunu bakınca anlayabiliyorsunuz zaten. Sizce neden oluyor bu durum? 4 GB bellek(RAM) kullanması bir sıkıntı yaratır mı? 8 GB RAM var.
Bilmiyorum. Bilgisayarımı aldığım zamandan beri duruyor. Boşu boşuna ram kullanıyor. Görevi sonlandırsam bir şey olur mu korkusuyla da sonlandırmıyorum.Ben o 82 MB'lık antimalware'yi görünce bile çıldırıyorum kapatıyorum. Bu ne? Gereksiz bir uygulama.
Tamam hocam. Sonlandırayım. Ama her defasında tekrar açılıyor. PC açılırken falan da açılıyor.Hocam Intel programında oyun falan mı iniyor? Lütfen görevi sonlandırın içim kararıyor. Cidden bu ne yani![]()
Edemiyorum.Bu RAM kullanımında bilgisayarda nasıl hareket edebiliyorsun anlamak güç.
Tamam hocam. Sonlandırayım. Ama her defasında tekrar açılıyor. PC açılırken falan da açılıyor.
Edemiyorum.
Bıraktım hocam. Teşekkür ederim.Hocam Görev Yöneticisi'nden başlangıç uygulamalarından o uygulamayı devre dışı bırakın.
Bıraktım hocam. Teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.