Intel H61 anakarta GTX950 ekran kartı olur mu?

kreuz

Decapat
Daha fazla  
Intel H61 anakartım var. GT730'dan çift fan GTX950'ye geçmek istiyorum ama sığar mı sığmaz mı korkusu var biraz. Sizce sığar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer PCI-e bağlantı noktasını diyorsanız sığar neden sığmasın? Ben H55 anakart da RX 6400 kullanıyorum. Bu arada işlemciniz nedir?

Intel H61 anakartım var. GT730'dan çift fan GTX950'ye geçmek istiyorum ama sığar mı sığmaz mı korkusu var biraz. Sizce sığar mı?

Anakart olarak sorun olmaz takabilirsiniz.
Sığma olayı kasanız ile ilgilidir.
Ayrıca PSU nuzda bu ekran kartını besleyebilecek kadar güçlü olmalıdır.

Eğer PCI-e bağlantı noktasını diyorsanız sığar neden sığmasın? Ben H55 anakart da RX 6400 kullanıyorum. Bu arada işlemciniz nedir?
İşlemcim i5 3470 GTX950 İçin çok fazla olmasada yeterli bir işlemci Araştırdığımda aldığım sonuçlar öyle gösterdi

Anakart olarak sorun olmaz takabilirsiniz.
Sığma olayı kasanız ile ilgilidir.
Ayrıca PSU nuzda bu ekran kartını besleyebilecek kadar güçlü olmalıdır.
Psu alacağım kartla birlikte acaba öneriniz nedir biraz ucuz olmasını istiyorumda marka veya psu önerirseniz çok yardımcı olursunuz

İşlemcim i5 3470 GTX950 için çok fazla olmasa da yeterli bir işlemci araştırdığımda aldığım sonuçlar öyle gösterdi.

PSU alacağım kartla birlikte acaba öneriniz nedir biraz ucuz olmasını istiyorumda marka veya PSU önerirseniz çok yardımcı olursunuz.

Bütçe vermediğiniz için bu tarz bir PSU işinizi fazlası ile görür.
İleride sistem değişimi veya yükseltmesi yaparsanız bu PSU'yu kullanabilirsiniz.

Bütçe vermediğiniz için bu tarz bir PSU işinizi fazlası ile görür.
İleride sistem değişimi veya yükseltmesi yaparsanız bu PSU'yu kullanabilirsiniz.

Şuanlık bu PSU idare eder ama yükseltme yapmak istediğinde bu PSU'yu da yükseltmesi daha doğru olur. Korumaları eksik olan bir PSU.

Şu anlık bu PSU idare eder ama yükseltme yapmak istediğinde bu PSU'yu da yükseltmesi daha doğru olur. Korumaları eksik olan bir PSU.

Bütçe gelmediği için giriş seviyesi bir PSU önerdim.
Yükseltme gelse bile yine giriş orta seviye bir sistemi besler.
Elbetteki Seasonic önermek isterdim ama bütçe tabii önemli olan.

Bütçe gelmediği için giriş seviyesi bir PSU önerdim.
Yükseltme gelse bile yine giriş orta seviye bir sistemi besler.
Elbetteki Seasonic önermek isterdim ama bütçe tabii önemli olan.
Öncelikle ekran kartı dışında yükseltme yapmayacağım Şuan 250 watt psu kullanmaktayım sadece ekran kartı yükselecek ileriye dönük yükseltme olmaz Bütçem 500-550 tl dir.

Öncelikle ekran kartı dışında yükseltme yapmayacağım şu an 250 watt PSU kullanmaktayım sadece ekran kartı yükselecek ileriye dönük yükseltme olmaz bütçem 500-550 TLdir.

O zaman bu cihaz size uygun olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı