Intel H61 anakartım var. GT730'dan çift fan GTX950'ye geçmek istiyorum ama sığar mı sığmaz mı korkusu var biraz. Sizce sığar mı?
İşlemcim i5 3470 GTX950 İçin çok fazla olmasada yeterli bir işlemci Araştırdığımda aldığım sonuçlar öyle gösterdiEğer PCI-e bağlantı noktasını diyorsanız sığar neden sığmasın? Ben H55 anakart da RX 6400 kullanıyorum. Bu arada işlemciniz nedir?
Psu alacağım kartla birlikte acaba öneriniz nedir biraz ucuz olmasını istiyorumda marka veya psu önerirseniz çok yardımcı olursunuzAnakart olarak sorun olmaz takabilirsiniz.
Sığma olayı kasanız ile ilgilidir.
Ayrıca PSU nuzda bu ekran kartını besleyebilecek kadar güçlü olmalıdır.
İşlemcim i5 3470 GTX950 için çok fazla olmasa da yeterli bir işlemci araştırdığımda aldığım sonuçlar öyle gösterdi.
PSU alacağım kartla birlikte acaba öneriniz nedir biraz ucuz olmasını istiyorumda marka veya PSU önerirseniz çok yardımcı olursunuz.
Şuanlık bu PSU idare eder ama yükseltme yapmak istediğinde bu PSU'yu da yükseltmesi daha doğru olur. Korumaları eksik olan bir PSU.Bütçe vermediğiniz için bu tarz bir PSU işinizi fazlası ile görür.
İleride sistem değişimi veya yükseltmesi yaparsanız bu PSU'yu kullanabilirsiniz.
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı Fiyatı
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Şu anlık bu PSU idare eder ama yükseltme yapmak istediğinde bu PSU'yu da yükseltmesi daha doğru olur. Korumaları eksik olan bir PSU.
Öncelikle ekran kartı dışında yükseltme yapmayacağım Şuan 250 watt psu kullanmaktayım sadece ekran kartı yükselecek ileriye dönük yükseltme olmaz Bütçem 500-550 tl dir.Bütçe gelmediği için giriş seviyesi bir PSU önerdim.
Yükseltme gelse bile yine giriş orta seviye bir sistemi besler.
Elbetteki Seasonic önermek isterdim ama bütçe tabii önemli olan.
Öncelikle ekran kartı dışında yükseltme yapmayacağım şu an 250 watt PSU kullanmaktayım sadece ekran kartı yükselecek ileriye dönük yükseltme olmaz bütçem 500-550 TLdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.