Intel HD Graphics 3000 sistemde DX12 yüklü gözüküyor ama DX 11 ve üstü kullanın hatası

axokomc

Zeptopat
Daha fazla  
Valorant oynamak istiyorum. Önceden DX 12 indirmiştim hatta DxDiag üzerinde bile DX 12 yazıyor Intel HD Graphics 3000 ekran kartına. Ama Valorant'a girmeye çalışırken "DX 11 ve shaders 5.0 üstü bir sürüm yükleyin." diyor. DX ile shaders farklı bir sürücü mü yoksa aynı mı? Farklıysa da shaders 5.0 sürücüsünü nereden indirebilirim?

Sürücüleri Intel'in orijinal sitesinde veya Microsoft Update Catalog'da bulabilirsin. Ayrıca çok yeni sürücüler indirmeni tavsiye etmem. Çünkü yeni versiyonlar o ekran kartı için çok sağlıklı olmaz. Onun için en yeni maximum 2015-2016 sürücülerini indirmeni tavsiye ederim.

O sistemde Valorant oynamayı pek düşünmeyin.
Ayrıca Intel HD Graphics 3000 DX12 desteklemiyor.

DX 12 yüklememe gerek yok DX 11 yükleyeceğim sistem gereksinimleri ucu ucuna yetiyor baktım sitesinden

Sürücüleri Intel'in orijinal sitesinde veya Microsoft Update Catalog'da bulabilirsin. Ayrıca çok yeni sürücüler indirmeni tavsiye etmem. Çünkü yeni versiyonlar o ekran kartı için çok sağlıklı olmaz. Onun için en yeni maximum 2015-2016 sürücülerini indirmeni tavsiye ederim.

Zaten DX11 indireceğim ama DirectX 11 yazdım hiçbir sonuç çıkmadı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı