Intel HD Graphics 4000 ile ne oynanabilir?

Ben Intel HD Graphics 2500 ile Trackmania Nations Forever, Fistful of Frags, Modlu MC, Earth 2160, CS 1.6, Portal 1-2, Half-Life 1-2, Left 4 Dead 1-2, Chivalry: Medieval Warfare, Crash Drive 2, Garrys Mod, Table Top Simulator, Golf Around, Max Payne 1-2, GTA 3-VC-SA (ve SA'nın online eklentisi MTA:SA) oynuyordum. Bunlara ek olarak basit bulmaca oyunları veya 2d oyunlar (Business Tour, Meat Boy vb) oynayabiliyordum.

Business tour oynarken arkadaşımın tokyosunu yıktığımın için allahıma sövmüştü engellemişti.

Business tour oynarken arkadaşımın tokyosunu yıktığımın için allahıma sövmüştü engellemişti.

Ah o Tokyo'ya atılan depremler yüzünden ne kalpler kırıldı Discord'larda. Böyle gerin kişiler için oyunun sadece özel lobi açılarak erişilebilen "Fantasy" modu oynanabilir. Oyun fantastik ortaçağ temasına bürünüyor ve kartlar falan değişiyor, deprem kartı yok o modda.

GTA SA ve VC onlara lafım yokta(oyun motoru çöp) ETS 2 ve CS:GO adına helal olsun iyi dayanıyorsun.
CS de 40 FPS alıyorum DUST 2 gibi maplerde düşüyor baya ben zaten Mirage giriyorum hep ya da topluluk sunucusu. ETS 2 alışıyor insan .d
VRAM ekleme yapabilirsiniz ben kendim yapmadım ama Technopatın bir bilgilendirme videosu vardı bulursam atarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…